ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ο πήχης παραμένει ψηλά

ο-πήχης-παραμένει-ψηλά-250537

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με τον πήχη να είναι ψηλά και με στόχο το «ψηλότερα» βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η Νίκη Βόλου, που με την ψυχολογία ανεβασμένη αλλά με χαμηλούς τόνους, μετά την επιτυχία στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος που μείωσε τη διαφορά από την κορυφή, θέλει τώρα «διπλό» την Κυριακή στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας κόντρα στον Αμβρυσσέα Διστόμου… για να παίξει και με άλλο αέρα στο βολιώτικο «κλάσικο», με τους κυανόλευκους ως γηπεδούχοι να αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό Βόλου στην κοινή τους έδρα, το Πανθεσσαλικό, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Η Νίκη θέλει τώρα τις δύο νίκες, αφού την 9η αγωνιστική έχει ρεπό, επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις της την 10η αγωνιστική, όπου την περιμένει ακόμη ένα εντός έδρας μαγνησιώτικο ντέρμπι με αντίπαλο αυτή τη φορά τον ΓΣ Αλμυρού.

Μετά τον Νοέμβριο, επόμενη αναμέτρηση είναι πάλι εντός με αντίπαλο την ομάδα του Βελουχίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής (3/12/), για να ακολουθήσει η έξοδος στα Τρίκαλα (10/12)και το παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου, ενώ η αυλαία του Α’ γύρου πέφτει για τους κυανόλευκους με εντός έδρας αναμέτρηση, φιλοξενώντας στην 13η και τελευταία του 2017 αγωνιστική τον Αστέρα Ιτέας.

Στη Νίκη τώρα επικεντρώνονται στο ματς της Κυριακής, με ζητούμενο οι παίκτες να επιδείξουν σοβαρότητα και αγωνιστικότητα, και όπως σε κάθε δύσκολη έδρα να αντιπαραθέσουν και δύναμη για να επιστρέψουν νικητές…

Οι προπονητές Στεφανος Ξηροφώτος και Φαντζιο Μπούις για την Κυριακή δεν υπολογίζουν στον Σενάντ Μπάιριτς λόγω της αποβολής του στον αγώνα με τον ΝΠΣ «Βόλος», ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επιθετικού Χρήστου Τζιώρα, που τραυματίστηκε στο ίδιο παιχνίδι, δεν μπήκε ούτε χθες στο κανονικό πρόγραμμα κάνοντας θεραπεία, και αν και ο ίδιος θέλει πολύ να δώσει το «παρών» και να βοηθήσει τους «κυανόλευκους», η τεχνική ηγεσία δεν πρόκειται να ρισκάρει τη χρησιμοποίησή του αν δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς ακολουθεί και ντέρμπι.

Για τη Νίκη, ως τώρα οι Μπούις -Ξηροφώτος έχουν χρησιμοποιήσει 18 ποδοσφαιριστές και από αυτούς οι μισοί έχουν αγωνιστεί και στα 5 παιχνίδια (στο Μαρτίνο η Νίκη δεν έπαιξε), ενώ δυο είναι οι παίκτες (Βέργος, Δημολιός) που δεν έχουν χάσει λεπτό. Από τους 9 των 5 συμμετοχών οι 7 ξεκίνησαν σε όλα τα ματς βασικοί , ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος μπήκε ως αλλαγή στο πρώτο ματς και ξεκίνησε βασικός στα υπόλοιπα, ενώ ο νεαρός Ματθαίου και στις 5 του συμμετοχές μπήκε ως αλλαγή.

Από τους πέντε παίκτες που έχουν 4 συμμετοχές, οι 3 (Μωυσίδης,Τζήμας,Τζιώρας) ξεκίνησαν βασικοί, ο Μπάιριτς σε 2 ξεκίνησε από την αρχή και σε 2 ήρθε από τον πάγκο, και ο Λάιος έπαιξε στα 4 ως αλλαγή. Σε 3 ματς έπαιξε ο Ιορδανίδης, που μόνο σε ένα ξεκίνησε στην 11άδα, ενώ στις 2 συμμετοχές του γκολκίπερ Θεολόγη η μία έγινε ως αλλαγή στο β΄ μέρος στη Θήβα και η άλλη ως βασικός με ΝΠΣ Βόλος, ενώ αλλαγή έπαιξε σε 2 ματς ο Βουρδάκης, και μια ολιγόλεπτη με τα Φάρσαλα είχε ο Ζιώγας…

Αναλυτικά οι ως τώρα συμμετοχές των παικτών της Νίκης:

Βέργος Γιάννης 5 450’

Δημολιός Δημήτρης 5 450’

Γενιτσαρίδης Μανώλης 5 444’

Γιακόβλεφ Αντρίι 5 446’

Μέτσε Νεσάτ 5 437’

Ντόλγκι Άντον 5 420’

Καρτσαμπάς Χρήστος 5 397’

Γαρυφαλλόπουλος Απ. 5 334’

Ματθαίου Άγγελος 5 50’

Μωϋσίδης Σεραφείμ 4 357’

Τζήμας Νίκος 4 315’

Τζιώρας Χρήστος 4 270’

Μπάιριτς Σενάντ 4 237’

Λάιος Βασίλης 4 33’

Ιορδανίδης Γιώργος 3 129’

Θεολόγης Κλεομένης 2 135’

Βουρδάκης Σταύρος 2 12’

Ζιώγας Κώστας 1 3’

Η Νίκη, παρότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ήττα από τον Ρήγα στο Πανθεσσαλικό, και το πρώτο της γκολ ήταν αυτογκόλ στο Προάστιο (από τον Αρχοντή του ΑΟ Σελλάνων) το πρώτο δικό της στο ίδιο ματς ήταν από αμυντικό (Μωυσίδης), όπως και το τελευταίο (που ήταν τρεις βαθμοί) από τον Καρτσαμπά. Στην πιο άνετη νίκη (4-0 τα Φάρσαλα), από δυο γκολ πέτυχαν οι Γιακόβλεφ και Μέτσε ,ενώ ένα γκολ βαθμού πέτυχε και ο Τζιώρας στη Θήβα.

Ο Αμβρυσσέας

Ο αντίπαλος της Κυριακής, ο Αμβρυσσέας Διστόμου, έχει ως τώρα 3 νίκες, μια ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ από τις 9 φορές που έχει σκοράρει τα 5 γκολ πέτυχε ο Λαρισαίος Λεωνίδας Κωστούλας (βρήκε δίχτυα σε 4 από τα 6 ματς) και είχε καλύτερη χρονιά το 13-14, με 20 γκολ σε 25 ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης!

Ο Βραζιλιάνος Πάουλο Ντος Σάντος, ο Αλβανός Πάβλι Βανγκελι, ο Βάϊος Στούμπος που πέρασε από τη Νίκη το 2008 και ο Θωμάς Γιαλαμίδης που είχε περάσει από τον Βόλο χωρίς να παίξει, είναι μεταξύ των παικτών με εμπειρία της ομάδας της Βοιωτίας.

Ο Αμβρυσσέας, που η μόνη απώλεια στην έδρα του είναι η ήττα από τον Ρήγα (1-2), έχει κερδίσει ως γηπεδούχος τον Αστέρα Ιτέας (3-1) και τον Αχιλλέα Φαρσάλων (2-0), ενώ έκτος έχει νίκη επί του Διγενή Νεοχωρίου (0-1), ισοπαλία με ΑΟ Σελλάνων (1-1) και ήττα την περασμένη Κυριακή στη Θήβα (4-1).

Κέκελος διαιτητής

Στην αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Αμβρυσσέα Διστόμου και τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό γήπεδο Άσπρων Σπιτιών την Κυριακή 05/11 στις 3μ.μ., διαιτητής ορίστηκε ο 37χρονος Αγρινιώτης πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Κέκελος, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Λύσσαρη και Χρήστο Κουτρομάνο, όλοι από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Αθανάσιος Παπακώστας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Επίσημη φωτογράφιση

Την επίσημη φωτογράφισή της πραγματοποίησε η ομάδα της Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο θα αποτελέσει την έδρα της για τα επόμενα τουλάχιστον τρία χρόνια. Μετά την οριστικοποίηση του ρόστερ της, καθώς η μεταγραφική περίοδος έληξε το βράδυ της Τρίτης (31/10) οι κυανόλευκοι φωτογραφήθηκαν ομαδικά αλλά και ατομικά, ώστε να ενημερωθεί η επίσημη σελίδα του τμήματος στο διαδίκτυο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου