ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον Παναγιώτη Αθανασίου

συλλυπητήριες-ανακοινώσεις-για-τον-π-247439

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του Παναγιώτη Αθανασίου εξέδωσαν η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου, οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές, οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και το Ορφανοτροφείο Βόλου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 16.00 από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης: “Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Παναγιώτη Αθανασίου.

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και για πολλά χρόνια πρόεδρος της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου, ο Παναγιώτης ήταν ακούραστος “στρατιώτης” και πάνω απ’ όλα αγνός φίλαθλος.

Ήταν «παρών» και πρόσφερε ανιδιοτελώς παντού και πάντα, όπου υπήρχε ανάγκη.

Φτωχότερη η οικογένεια της Νίκης Βόλου, νιώθουμε όλοι συγκλονισμένοι από τον θάνατό του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» αποφάσισε:

Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος

Να καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του

Καλό παράδεισο Παναγιώτη…”

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου: “Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και τη βαθύτατη οδύνη της για τον απροσδόκητο χαμό του Παναγιώτη Αθανασίου, σε ηλικία 65 ετών, το βράδυ της Τρίτης (21/12).

Ο Παναγιώτης Αθανασίου ήταν ο πρόεδρος του Ο.Φ. Νίκης, του παλαιότερου συνδέσμου φιλάθλων της ομάδας μας. Κατά τον βίο του, αγάπησε την ομάδα μας παθολογικά, υπηρετώντας την ως πιστός της στρατιώτης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέσω δραστηριοτήτων του Ομίλου Φιλάθλων προσέφερε, μαζί με τους συνοδοιπόρους του, σπουδαίο κοινωνικό έργο, βοηθώντας πολλούς ανθρώπους που το είχαν πραγματικά ανάγκη.
Παναγιώτη, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Κουράγιο στους συγγενείς και τους οικείους του.
Η ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου: “Συγκλονισμένοι πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό χαμό του προέδρου του Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου, Παναγιώτη Αθανασίου σε ηλικία 65 ετών.
Σύσσωμη η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης, οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλη την οικογένεια της Νίκης Βόλου που με άδολη αγάπη ο ίδιος υπηρέτησε πιστά στη μεγαλύτερη διάρκεια της ζωής του.
Καλό ταξίδι…”.

Η ανακοίνωση του Blue Club: «Περιμένοντας τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας αδελφός, ο Πρόεδρος του ομίλου φιλάθλων Νίκης ο Παναγιώτης Αθανασίου. Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και σ’ όλη τη μεγάλη οικογένεια της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ που υπηρέτησε πιστά. Η μεγάλη, των Αγγέλων, κερκίδα θα τραγουδά από ψηλά μαζί σου το μεγαλείο της ομάδας μας. Καλό ταξίδι Πρόεδρε.

Υ.Γ. Προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ένας λόγος παραπάνω να φέρετε την πρόκριση».

Η ανακοίνωση των Blue Angels: “Παραμονή του παιχνιδιού Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό η οικογένεια της Νίκης Βόλου έχει μια μεγάλη απώλεια. Ο πρόεδρος του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Αθανασίου, μας άφησε για την κερκίδα του ουρανού.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη, αφήνεις πίσω μια μεγάλη παρακαταθήκη και οπαδική ιστορία για την ομάδα μας, μεγάλωσαν γενιές μαζί σου. Η κερκίδα του ουρανού μεγαλώνει δυστυχώς. Συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένειά του”.
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου: “Από χθες σε όλη την οικογένεια της Νίκης επικρατεί βαθιά θλίψη στο άκουσμα της απώλειας του Παναγιώτη Αθανασίου. Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι ο Παναγιώτης ζούσε με την ανάσα της Νίκης. Ως πρόεδρος του Ομίλου Φιλάθλων ήταν η ήρεμη και η δημιουργική φωνή. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τον αγώνα που έδιδε, ώστε να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά την ιδέα της Νίκης. Ο Παναγιώτης, ο Πρόεδρος μας, αφού πέρασε ως ποδοσφαιριστής από τα τμήματα υποδομών, σαν παιδί της Ν. Ιωνίας ένιωσε την χαρά να φορέσει τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας. Επαγγελματικοί όμως λόγοι δεν τον επέτρεψαν να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τα όνειρά του. Το τελευταίο εξάμηνο από τις συχνότητες του σταθμού Blueheart ως παρουσιαστής καλούσε στην εκπομπή του Βετεράνους ποδοσφαιριστές της Νίκης, όσους βέβαια πρόλαβε, να διηγηθούν την ποδοσφαιρική τους διαδρομή με τα χρώματα της μοναδικής μας ομάδας. Παναγιώτη, Πρόεδρε, θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας. Καλό σου ταξίδι”.
Η ανακοίνωση του Ορφανοτροφείου Βόλου: “Συγκλονισμένοι εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Αθανασίου για τον άδικο χαμό του… Ένας άνθρωπος που ήταν εδώ και πολλά χρόνια στήριγμα των παιδιών μας… πήγε στον Παράδεισο … Καλό ταξίδι στον πρόεδρο των φιλάθλων της Νίκης Βόλου…. Τον αγαπημένο μας Παναγιώτη….”.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα βαθιά της
συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, Παναγιώτη Αθανασίου, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στη Νίκη, με την ανιδιοτελή αγάπη του για τον σύλλογο. Η οικογένεια της Νίκης έχασε πρόωρα ένα εκλεκτό μέλος της. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο”.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του πρόεδρου του Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης, Παναγιώτη Αθανασίου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς. Καλό ταξίδι και κουράγιο στους δικούς του. Ο θάνατος χρώμα δεν κοιτά…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου