ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βελιτζέλος: «Στο ίδιο έργο… θεατές»

βελιτζέλος-στο-ίδιο-έργο-θεατές-243226

Δίχως να αποκαλύπτει τους λόγους της κακής πορείας της ομάδας του, αφού δεν θέλει να στέκεται σε δικαιολογίες, ο τεχνικός της Νίκης, Κώστας Βελιτζέλος, σχολίασε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά, από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Είχαμε μία ελαφρά βελτίωση και μιλάω για την εικόνα της ομάδας στα δύο ημίχρονα. Είναι ώρα περισυλλογής και όχι δικαιολογιών.

Για μας τους πολύ κοντά στην ομάδα φαίνεται ακριβώς τι φταίει, αλλά αν τα πούμε παραέξω, θα μας πουν ότι λέμε δικαιολογίες. Δεν είμαστε άνθρωποι των δικαιολογιών. Όταν έχεις τόσο κόσμο, μπορεί να σε εκτοξεύει και εμείς τον έχουμε απογοητευμένο και αυτό αποτελεί ένα επιπλέον πρόβλημα.

Δεν ξέρω για τη φάση που λέει ο Μίλτος, αν και ο Τύρναβος είχε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι, γιατί οι αλληλοκαλύψεις δε λειτούργησαν.

Σε όλο το πρώτο μέρος και πολλές φορές στο δεύτερο βάλαμε την μπάλα μέσα στην περιοχή, δυστυχώς όχι κάθετα, κυρίως με πλαγιοκοπήσεις και πολλές φορές είτε από λάθος κίνηση είτε από μη σωστό timing δεν κάναμε ένα απλό σπρώξιμο στα δίχτυα.

Θα δούμε στην τηλεόραση το γκολ και θα κρίνουμε. Το παλέψαμε μέχρι εκεί και κάναμε φάσεις για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Με πολύ περισσότερη δουλειά και ηρεμία που δυστυχώς δεν υπάρχει, πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ, το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Αν πίστευα ότι έχει τελειώσει κάτι, δε θα ήμουν εδώ αυτήν τη στιγμή.

Ο Τύρναβος προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κι όχι η μπάλα.

Πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι κρίκος το ένα με το άλλο. Τα παιδιά στον ψυχολογικό τομέα δεν έχουν το απόλυτο, πιστεύω ότι μπορούν».

Από τη μεριά του Τυρνάβου ο προπονητής Μιλτιάδης Ζιάκας σχολίασε: «Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα μας δείχνει ότι μπορεί, όμως γίνεται κάτι στο τέλος και δεν παίρνει αυτό που μπορεί. Δε μας δόθηκε καθαρό πέναλτι και διαμαρτυρόμαστε γι’ αυτό. Υποσχόμαστε ότι σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και θα βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Η Νίκη είναι σωματείο ιστορικό και απαραίτητο για το ποδόσφαιρο.

Της εύχομαι να βρει τη θέση που αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι το τέταρτο ματς που καθαρές περιπτώσεις πέναλτι δε μας δόθηκαν. Τέσσερα παιχνίδια είναι πολλά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου