ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Να φτιάξει νέο σερί νικών θέλει η Νίκη

να-φτιάξει-νέο-σερί-νικών-θέλει-η-νίκη-243027

Να φτιάξει νέο σερί νικών θέλει από αύριο η Νίκη που θα υποδεχτεί (14.00) την Ιεράπετρα και θα επιδιώξει να κάνει για πρώτη φορά τρίτη σερί νίκη κι ενώ την περασμένη Κυριακή πήρε πρώτη νίκη εκτός έδρας.

Η Νίκη Βόλου που πριν την έλευση του Στάικου Βεργέτη είχε 5 ματς χωρίς νίκη στη συνέχεια με τον Αρκά προπονητή στον πάγκο της έκανε σερί 5 αγώνες χωρίς ήττα αλλά μόνο δυο ήταν οι συνεχόμενες νίκες, με Καβάλα και Ασπρόπυργο, ενώ πριν ήταν οι ισοπαλίες σε Ρόδο και Τρίγλια και ενδιάμεσα η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τώρα μετά την ήττα στη Βέροια ακολούθησαν οι νίκες στη Νεάπολη επί των Τρικάλων και η 1η εκτός έδρας στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό μπορεί αύριο να κάνει πρώτη φορά το 3 στα 3…

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας ολοκληρώνεται σήμερα με τον νεοαποκτηθέντα Αργεντινό Μαρτίν Λιονέλ Μπαταγίνι να μην αγωνίζεται καθώς δεν έχει η μπλε κάρτα του για να εκδοθεί δελτίο από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σε ρυθμό προπονήσεων έχει μπει ο άλλος νεοαποκτηθείς Θωμάς Τσιμπούκας, που δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αποστολή των κυανόλευκων για το αυριανό παιχνίδι ενώ εκτός θα είναι ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

H Νίκη θα έχει τον Μαρτίν Μπαταγίνι που ήρθε από την Σαν Μιγκέλ της Αργεντινής στο επόμενο ματς στην Καλαμάτα, ενώ αύριο νέο πρόσωπο θα είναι ο Κωνσταντίνος Κάρδαρης που είναι 27 ετών κι αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Στη Νίκη εκτός της από καιρό αποχώρησης από το ρόστερ του Κ. Καρβούνη ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τους Τάσο Παγώνη και τον Ισπανό Γκιγιέρμο Μασκουνιάν χωρίς να αποκλείονται και άλλες προσθήκες κι ενώ με την ομάδα προπονείται και αρέσει ο Μάριος Φουρκιώτης.

Τα εισιτήρια στον αγώνα

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ιεράπετρα εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, στις 14:00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 12:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι όποιοι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου».

Σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος

Ο Σάββας Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Έβρου θα διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ο.Φ. Ιεράπετρας, αύριο Σάββατο 11 Ιανουαρίου (14:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Ο Σιδηρόπουλος έχει διευθύνει φέτος τα ματς Καβάλα-Αιγάλεω 0- 0 και Δόξα-Παναχαϊκή 1-1 ενώ αύριο στη Νεάπολη βοηθοί του θα είναι οι Αναστάσιος Φράγιος (Μακεδονίας) και Αλέξανδρος Κουφός (Μακεδονίας), ενώ 4ος ορίστηκε ο Αδάμος Κουκούλης από τη Λάρισα.

Στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ολυμπιακό Βόλου ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης του Συνδέσμου Αθηνών, στο Αιγάλεω – Καβάλα θα σφυρίξει ο Ιωάννης Πάνος (Ηπείρου), ενώ στο ματς των Τρικάλων με τον Διαγόρα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης του Συνδέσμου Δράμας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί:

Σάββατο (11/1)

14:00 Νίκη Βόλου – Ο.Φ. Ιεράπετρας

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)

Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Κουφός (Μακεδονίας)

4ος: Κουκούλης (Λάρισας)

15:00 Ασπρόπυργος – Τρίγλια

Διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

4ος: Πίγγιου (Θεσπρωτίας)

15:00 Αιγάλεω – Καβάλα

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Λιόντος (Ηπείρου)

4ος: Φίτσας (Δυτικής Αττικής)

Κυριακή (12/1)

13:00 Ιάλυσος – Καλαμάτα

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής), Χρηστάκος (Πειραιά)

4ος: Κακουλίδης (Θράκης)

13:30 Τρίκαλα – Διαγόρας

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας)

15:00 Ιωνικός – Θεσπρωτός

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

4ος: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

15:00 Βέροια – Ολυμπιακός Βόλου (ΕΡΤ 3)

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών), Κηλικιώτης (Ξάνθης)

4ος: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Ενός λεπτού σιγή

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί το Σάββατο και πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού Νίκη – ΟΦΙ μετά τον χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα Σταύρου Κατσαλή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή προχθές Τρίτη σε ηλικία 92 ετών.

Κόβουν την πίτα τους οι βετεράνοι

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα «Καναράκια» την ερχόμενη Δευτέρα και σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Στις 13 Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.30 μ.μ. στο κέντρο διασκέδασης «Τα Καναράκια» θα βρεθούμε όλοι οι βετεράνοι, να τιμήσουμε και φέτος το έθιμο της Πρωτοχρονιάς. Είναι επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να ακούσουμε προτάσεις που θα αφορούν στην άλλη μεγάλη μας εκδήλωση αυτής της χοροεσπερίδας. Θυμίζουμε ότι στις 31 Ιανουαρίου και ημέρα Παρασκευή στο συγκρότημα Τσαλαπάτα και στο κέντρο ERGON θα βρεθεί όλη η οικογένεια της Νίκης (βετεράνοι, Ερασιτέχνης, ΠΑΕ, εκπρόσωποι Τμημάτων, φίλαθλοι), για να τιμήσει και να βραβεύσει την ομάδα της περιόδου 1987-1988, για την επιτυχία της ανόδου στη Β’ Εθνική».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου