ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Πάσα» στον κόσμο από την ΠΑΕ Νίκη

πάσα-στον-κόσμο-από-την-παε-νίκη-236612

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχωρά η Νίκη Βόλου, κάνοντας «πάσα» στον κόσμο της να γίνει μέτοχος της ΠΑΕ μέχρι τα τέλη του ερχόμενου μήνα, με την κάθε μετοχή να κοστίζει 10 ευρώ.

Το συνολικό κεφάλαιο της ΠΑΕ θα διαμορφωθεί πλέον στις 300.000 ευρώ αφού το αρχικό κεφάλαιο σύστασης της ΠΑΕ ανέρχεται σε 50.000. Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η κυανόλευκη ΠΑΕ: «Ελα μαζί μας, για να δούμε μαζί τη Νίκη ξανά εκεί που της αξίζει, στην «αφρόκρεμα» του εγχώριου ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι. Στην κορυφή».

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, μέσω της παρούσας ανακοίνωσης, θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της, σχετικά με τη μορφή του μετοχολογίου της και τον τρόπο πλαισίωσής του από τους τυχόν ενδιαφερόμενους.

Το αρχικό κεφάλαιο σύστασης της ΠΑΕ ανέρχεται σε 50.000 ευρώ κι αποτελείται από 5.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η κάθε μία. Τα 45.000 ευρώ καταβλήθηκαν σε μετρητά από τους μετόχους και τα 5.000 ευρώ από τον Γυμναστικό Σύλλογο σε είδος. Ως είδος, αναφέρεται το ποσοστό 10% του κεφαλαίου που ανήκει, βάσει νόμου, στην Ερασιτεχνική για τη χρήση του ονόματος και του σήματος.

Οι μέτοχοι, με συμμετοχή 100% σε γενική συνέλευση στις 17 Νοεμβρίου του 2019, αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 250.000 ευρώ και την έκδοση 25.000 νέων ονομαστικών μετοχών, αξίας 10 ευρώ η μία. Ετσι, το συνολικό κεφάλαιο της ΠΑΕ διαμορφώνεται σε 300.000 ευρώ, αποτελούμενο από 30.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η μία.

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων, τελευταία ημερομηνία κατάθεσης στον λογαριασμό για την αγορά νέων μετοχών ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2020. Προτεραιότητα αγοράς των νέων μετοχών, βάσει του καταστατικού σύστασης της ΠΑΕ, έχουν οι ήδη μέτοχοι, καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει ποσοστό των νέων μετοχών.

Ο λογαριασμός που μπορεί ο καθένας να καταθέσει χρήματα και να αγοράσει μετοχές είναι ο 311002002011699 και Iban GR3201403110311002002011699 της Alpha Bank.

Στο πλαίσιο αυτό, μέσα από την ως άνω διαδικασία, δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει η ομάδα μας μεγαλύτερη δυναμική, με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μετόχων, ώστε να συμμετέχουν στις γενικές συνελεύσεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους για το καλό και την πρόοδο της ομάδας μας. Μέσα από την αύξηση ευχόμαστε να ενδιαφερθούν νέα άτομα που θα πλαισιώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, έτσι ώστε να ξεκινήσει δυναμικά η νέα αγωνιστική χρονιά για να επιστρέψει η ομάδα μας εκεί που ανήκει.

Ελα μαζί μας, για να δούμε μαζί τη Νίκη ξανά εκεί που της αξίζει, στην «αφρόκρεμα» του εγχώριου ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι. Στην κορυφή».

«Από τις πιο ποιοτικές ομάδες η Νίκη»

Ο προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας Τίμος Καβακάς έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της Νίκης Βόλου Στάικου Βεργέτη, αλλά και της ομάδας των κυανόλευκων αναφέροντας πως είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός των Κρητικών μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Νεάπολη: «Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Νίκης για τη φιλοξενία που είχαμε και την κόσμια συμπεριφορά που είχε ο κόσμος έξω από το γήπεδο. Να μιλήσω πρώτα για να δώσω αξία στον πόντο που έχουμε πάρει εμείς, που παίζαμε με μία ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα. Μεσοεπιθετικά θα έλεγα ότι είναι ίσως από τις καλύτερες ομάδες και στις δύο – τρεις καλές ομάδες της κατηγορίας, με έναν εξαιρετικό προπονητή, με εμπειρία από παραπάνω κατηγορίες και με ήθος. Αυτό έχει μεγάλη αξία για τη δική μας ομάδα και για τον πόντο που πήραμε μέσα σε μία τόσο δύσκολη έδρα. Ηταν αντιληπτό για εμάς που γνωρίζουμε καλύτερα την ομάδα, πως μας επηρέασε πάρα πολύ το γεγονός, ότι μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, εμείς δεν είχαμε επίσημο παιχνίδι, λόγω της αναβολής του δικού μας παιχνιδιού στις 5 Ιανουαρίου. Ήταν ορατό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Βέβαια θα έλεγα ότι έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να χάσουμε, αλλά θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε. Το αποτέλεσμα ήρθε στο 0-0 ήταν ένα παιχνίδι που είχε τακτικό προσανατολισμό και από τις δύο ομάδες, υπήρχε προβληματισμός που έθεσε ο αντίπαλος προπονητής στην ομάδα μας, αλλά και εμείς στην ομάδα της Νίκης. Μοιραία στο δεύτερο ημίχρονο γνωρίζαμε πως η Νίκη θα μας πιέσει και προσπαθήσαμε με άμεσες επιθέσεις να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία της Νίκης. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για τον πολύ μεγάλο αγώνα που κάνανε και τον πολύτιμο πόντο που πήρανε, κι αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν έχουμε χάσει κι αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Για την κατηγορία είμαστε μια καλή ομάδα».

Ξεκίνησε για Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα την ερχόμενη Κυριακή θα δοθεί η συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League, με τους κυανόλευκους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά το ισόπαλο παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στο «Π. Μαγουλάς», ξεκινώντας επί της ουσίας την προετοιμασία τους. Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να εκδοθούν και τα δελτία των Μπαταγίνι – Τσιμπούκα, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Μπιτσάκος.

Παρελθόν ο Καπός από τη Νίκη Βόλου

Παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Καπός από τη Νίκη Βόλου, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η κυανόλευκη ΠΑΕ οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Πλέον οι κυανόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, που θα μπορεί να αγωνίζεται είτε στα αριστερά της επίθεσης, είτε στην κορυφή της.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καπό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου