ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Προεδρικό σύνθημα ανόδου

προεδρικό-σύνθημα-ανόδου-23072

Ολοι μαζί για να πανηγυρίσουμε, λέει ο Α. Πάτσης και η Νίκη Βόλου θέλει και τη νίκη αύριο στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών

Θέλοντας θετικό ξεκίνημα στο β΄ γύρο η Νίκη Βόλου θέλει και τη νίκη σήμερα στις 6.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών που είναι και πιο ψηλά στη βαθμολογία και διατηρείται αήττητος για 18 αγωνιστικές.

Η Νίκη που είχε ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα της Football League με νίκη στα Ψαχνά θα έχει σήμερα απέναντί της μια διαφορετική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας και διαθέτει την καλύτερη επίθεση, ενώ το σύνθημα όχι μόνο για τη νίκη σήμερα αλλά και για την άνοδο, με τον προπονητή Σ. Μανωλά σε άλλη συνέντευξη να προβλέπει πως στους 70 βαθμούς θα κριθεί η άνοδος.

Ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2 για το πού θα κριθεί η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ για τις ομάδες που πρωταγωνιστούν μα και για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Για την ισοπαλία με τον Εργοτέλη είπε: “Ε, σίγουρα όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο και η ισοπαλία θεωρείται θετικό αποτέλεσμα. Βάσει βαθμολογίας, είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος”

Για την εικόνα που έχει από τον Εργοτέλη: “Δεν τον έχω παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια παρά μόνο σε αυτό με τον Παναιτωλικό όπου ήταν αρκετά καλός ο Εργοτέλης με βάση αυτό που είδα από την τηλεόραση. Εμείς προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Ρομάνο και κάποια άλλα παιδιά όπου το καταφέραμε. Και εμείς είμαστε μια καλή ομάδα. Ήταν ένα ντέρμπι που πήγε περισσότερο στην δύναμη όπως συνήθως συμβαίνει στα ντέρμπι. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς μην ξεχνάτε ότι ο Εργοτέλης είχε ματς και την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο Εργοτέλης αγωνιζόταν για αρκετά χρόνια στην Σούπερ Λιγκ και αποτελούσε κάτι εντελώς διαφορετικό. Παρ’ όλο που έχασε τον πρόεδρο της που ήταν από τους πιο σοβαρούς Έλληνες παράγοντες παραμένει μια σοβαρή ομάδα. Νομίζω ότι το μεγάλο πρόβλημα του Εργοτέλη ήταν το ότι δεν είχε ποτέ πολύ κόσμο. Ειδικά, όταν αγωνίζεται σε ένα αχανές στάδιο όπως το Παγκρήτιο”.

Για το προβάδισμα που έχει αποκτήσει ο Εργοτέλης: “Το φετινό πρωτάθλημα αποτελεί ένα πείραμα με 40 παιχνίδια. Είναι ένας μαραθώνιος συνεχόμενων αγώνων με παιχνίδια Τετάρτη και Κυριακή. Μέσα σε μια εποχή κρίσης όπου πολλές ομάδες είναι χρεωμένες καλούνται να έχουν ένα ρόστερ 30 παικτών για να βγάλουν αυτόν τον μαραθώνιο.

Εμείς πήγαμε σε μια μέση λύση γιατί δεν θέλαμε να έχουμε ένα τόσο μεγάλο ρόστερ. Μετά από λίγες εβδομάδες θα δούμε τις ομάδες να αλλάζουν συνεχώς τα 7/11. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα όμως από την στιγμή που ο Εργοτέλης έχει φτάσει τους 41 βαθμούς είναι από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο. Υποθέτω ότι η άνοδος θα κριθεί στους 70 βαθμούς περίπου, οπότε θεωρώ ότι είναι μέσα στα φαβορί”.

Από την άλλη ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης σε συνέντευξη που έδωσε στο BlueStarFM, έδωσε το σύνθημα στον κόσμο της ομάδας: «Όλοι μαζί πάμε για την άνοδο» και κάλεσε τον κόσμο να κάνει το Πανθεσσαλικό «κολασμένη» έδρα ώστε το Μάιο όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να δακρύσουν από χαρά.

Ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι ανελέητος. Να είναι όμως βέβαιοι πως σ’ αυτόν τον πόλεμο θα αντεπεξέλθουμε.-Θεωρώ θεμιτό κάποιος να ζητάει τα δεδουλευμένα του. Όμως θεωρώ ανήθικο και εκ του πονηρού, κάποιος να ζητάει τα λεφτά του, «εδώ και τώρα» με προφανή σκοπό να «γονατίσει» την ομάδα -Δεν γίνεται αυτή όλη η προσπάθεια για να μείνουμε στη Β’ Εθνική.

Σέβομαι όλους τους αντιπάλους και όλες τις διοικήσεις όμως πρέπει να ομολογήσω πως στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός –Δίνω σύνθημα προς τους παίκτες και τον προπονητή μας: «Πάμε να βγούμε στη Σούπερ Λίγκα».

Και είναι ένα μήνυμα προς όλους. -Πρέπει το Πανθεσσαλικό να γίνει μία «κολασμένη» έδρα. Να δίνει ώθηση στους παίκτες μας και να γίνει ο δωδέκατος παίκτης μας. Να γίνει μία έδρα που να τη νιώσει ο κάθε αντίπαλος.-Στόχος μας τον Μάιο όλοι να δακρύσουμε από τη χαρά μας» ήταν τα μηνύματα του Α. Πάτση.

Σήμερα τώρα αγωνιστικά και με τον κόσμο στο πλευρό της η Νικη θέλει την πρώτη νίκη στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League. Ο Στέλιος Μανωλάς θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νίκου Πουρτουλίδη και Κώστα Φλίγκου, οι οποίοι και εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής από τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών, ενώ ο Ριζογιάννης που επίσης συμπλήρωσε κάρτες θα λείψει από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό στην 24η αγωνιστική.

Με Πιερικό οι Νέοι

Με τον Πιερικό θα τεθεί αντιμέτωπη την Κυριακή (17/2) η ομάδα Κ-20 της Νίκης Βόλου, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League Νέων. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Β’ Δ.Α.Κ Κατερίνης και θα ξεκινήσει στις 14:00.

Εκδήλωση Blue Club

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου το Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα live» και σας προσκαλεί να διασκεδάσουμε Νικιώτικα μέχρι το πρωί. Τιμή κάρτας 25 ευρώ. Ώρα προσέλευσης 10.30 μ.μ. Επίσης το Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στον επί χρόνια αρχηγό της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου Κώστα Κυλεριώτη και την οικογένειά του για τον ξαφνικό χαμό της μητέρας του Ευτέρπης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου