ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Περιμένει τον κόσμο της

περιμένει-τον-κόσμο-της-22537

Την στήριξη του κόσμου της περιμένει σήμερα η ομάδα της Νίκης Βόλου προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, αλλά για να γίνει αυτό η Νίκη θα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο και τον παράγοντα έδρα.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το σημερινό αγώνα καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο και παρακαλεί τους φιλάθλους να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία εισόδου.

Οι τιμές

VIP Κερκίδα: 30 ευρώ

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 20 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 10 ευρώ

Παιδικό: 5 ευρώ

Βόρειο πέταλο (φιλοξενούμενοι): 15 ευρώ*

Συνολικά θα λειτουργήσουν τρία εκδοτήρια από τα οποία τα δύο θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των φίλων της Νίκης και ένα των φιλοξενουμένων.

Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 10, των 15 και των 5 ευρώ (παιδικό).

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 20 και 30 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα και των 5 ευρώ για παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Για τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ, τα παιδιά που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας.

Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα. Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.

Κάλεσμα της «Λέσχης Φίλων»

«Φίλοι της αγαπημένης μας και μοναδικής στον κόσμο Νίκης Βόλου.
Ο κύβος ερρίφθη, ο δρόμος πλέον μας οδηγεί στην απόλυτη καταξίωση, στην άνοδο στην «Super league»!!! Ο πρόεδρός μας Ανδρέας Πάτσης, ο προπονητής μας Στέλιος Μανωλάς, καθώς και οι παίκτες μας, δηλώνουν… «ορκισμένοι» για την άνοδο. Εμείς;;;
Η απάντησή μας λοιπόν σήμερα Σάββατο στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού «παλατιού», που είναι έτοιμο να υποδεχτεί την πριγκίπισσα της Μαγνησίας. SUPER LEAGUE ερχόμαστε!!!».

Στις 9 Μαρτίου ο χορός

Λόγω του τραγικού συμβάντος του θανάτου του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Κωνσταντίνου Λάζου, ο προγραμματισμένος για τις 16 Φεβρουαρίου ετήσιος χορός της Νίκης Βόλου μετατίθεται για τις 9 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου προσκαλούν όλους τους φίλους του Συλλόγου στον ετήσιο χορό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο νυχτερινό κέντρο «SEE YOU» με ώρα προσέλευσης 22:30. Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε στα 25 ευρώ, ενώ τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 24210 60320.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου