ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανώτερη η Νίκη, συνέχεια στο ρεκόρ τα Ψαχνά

ανώτερη-η-νίκη-συνέχεια-στο-ρεκόρ-τα-ψα-22298

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 34’ λόγω αποβολής του Φλίγκου, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών κατάφερε για 19η συνεχόμενη αγωνιστική να μείνει αήττητος και να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με το 0-0 στο Βόλο

Σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αρχικά ότι, παρά τις απουσίες, είχαν πάει στο «Πανθεσσαλικό» για να πάρουν τη νίκη, η ομάδα του Στέλιου Μανωλά ήταν αυτή που είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες και βάσει εικόνας του αγώνα άξιζε τους τρεις βαθμούς.

Ο Ηρακλής Ψαχνών «φοβήθηκε» περισσότερο από όσο έπρεπε το παιχνίδι κι έπαιξε αμυντικά ακόμα κι όταν είχε αριθμητικό μειονέκτημα, με αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου με κορυφαίους τους Τζιώρα, Κυργιάκο, Καρατζά και Πορτουλίδη να απειλήσει πολλές φορές την εστία του Σικαλιά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον πορτιέρο του Ηρακλή ωστόσο να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να κρατάει το «μηδέν» για την ομάδα του.

Οι Ευβοιώτες πάντως ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, όταν στο 10’ ο Βίκτορ Πούλγκα βρέθηκε στην περιοχή του Βούρα, έκανε το πλασέ κι η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του πορτιέρο της Νίκης.

Μετά το καλό ξεκίνημα του Ηρακλή Ψαχνών, η Νίκη Βόλου άρχισε να ισορροπεί την κατάσταση και να παίρνει την κατοχή της μπάλας, ωστόσο στο 34’ σε μια φάση για την οποία ξεσηκώθηκαν οι γηπεδούχοι, αποβλήθηκε ο Φλίγκος για εκτός φάσης χτύπημα στον Ρεπετσά. Με τις αριθμητικές ισορροπίες να έχουν αλλάξει, η ομάδα του Βόλου προσπάθησε και κατάφερε να πάει με το «μηδέν» στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών προσπάθησε και πάλι να αιφνιδιάσει στο ξεκίνημα, όμως, η προσπάθεια του Ζουλιώτη στην πρώτη φάση του δεύτερου μέρους, σταμάτησε πάνω στον Βούρα κι από εκεί και πέρα άρχισε ο μονόλογος της Νίκης των δέκα παικτών.

Καθοριστική η αλλαγή του Λαλίν, ο οποίος έδωσε δύναμη στα άκρα, αλλά και η ηγετική παρουσία του Τάσου Κυριάκου. Οι τελικές των παικτών του Μανωλά ήταν πάρα πολλές, με τους Σκούφαλη, Πορτουλίδη και Κυργιάκο να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες και τον Σικαλιά να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Μπεκερτζή από την Πρέβεζα, κυρίως για την αποβολή του Φλίγκου, ενώ οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για κάποιες υποδείξεις οφσάιντ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ουσία είναι πως καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ και να αλλάξει τη μοίρα του ματς, με τον Ηρακλή Ψαχνών να φτάνει τους 39 βαθμούς και να παραμένει δεύτερος ότι και να γίνει στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής. Η Νίκη Βόλου από την πλευρά της έφτασε τους 34 βαθμούς κι ισοβαθμεί στην 3η θέση με Πανσερραϊκό κι Απόλλων Σμύρνης, οι οποίοι αγωνίζονται την Κυριακή (17/02).

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Φλίγκος, Βέρτζος, Κοντοδήμος, Ψιάνος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (78’ Χατζής), Κυριάκος, Σκούφαλης (67’ Τζιώρας), Τάντιτς (49’ Λαλίν).

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Μπακομήτρος, Μήτσης, Γέσιτς, Ζουλιώτης, Σέγκος (79’ Στεπάνοβιτς), Πούλγκα (67’ Ογιαρμπίντε), Δήμου, Ρούτσης (88’ Λαμπρόπουλος), Ρεπετσάς, Χαϊκάλης.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου