ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στο Πανθεσσαλικό το ενδιαφέρον

στο-πανθεσσαλικό-το-ενδιαφέρον-220247

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε κυανόλευκο φόντο θα ντυθεί σήμερα το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου Νίκη Βόλου και ΓΣ Αλμυρού θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. με αμφότερες τις ομάδες να επιθυμούν την κατάκτηση της νίκης για διαφορετικούς λόγους. Από τη μία η Νίκη Βόλου θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στα θετικά αποτελέσματα μετά την ισοπαλία με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου και από την άλλη ο ΓΣΑ θέλει να συνεχίσει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα, στη βαθμολογία του οποίου βρίσκεται στη δεύτερη θέση και με ενδεχόμενη επικράτηση να μειώσει την απόσταση από την κορυφή και τον ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος σήμερα έχει ρεπό, στους 5 βαθμούς.

Για τη Νίκη Βόλου αμφίβολη είναι η παρουσία των Αντρέι Γιάγκοβλεφ και Χρήστου Τζιώρα, με τις πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην 18άδα να είναι περισσότερες για τον Ουκρανό, ενώ από την άλλη για τους φιλοξενούμενους, απών θα είναι ο Χρήστος Χολέβας λόγω τραυματισμού, αλλά επιστρέφει από τιμωρία ο Γιώργος Σαββίδης.

Η προϊστορία

Μια μόνο χρονιά συναντήθηκαν ο ΓΣ Αλμυρού με τη Νίκη Βόλου και ήταν στο πλαίσιο της Δ’ Εθνικής των 12 ομίλων της περιόδου 1992-1993, όταν η Νίκη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με απόσταση 10 βαθμών από τη δεύτερη Λαμία. Η Νίκη ήταν νικήτρια και στα δυο ματς κόντρα στον ΓΣΑ κερδίζοντας στον Αλμυρό 1-4 (48’ Πρατής – 16’ Τσιφλόγλου, 37’ Ανδρουτσόπουλος, 42’ Διαμαντάρας, 70’ Καϊμπαλίδης), ενώ στη Νέα Ιωνία κέρδισε με 4-0 με τρία γκολ του Σπύρου Διαμαντάρα κι’ ένα του Γιάννη Τσιφλόγλου.

Άρχοντας ο Μπλούνας

Ο Γιάννης Μπλούνας από τη Λαμία θα είναι ο άρχοντας της σημερινής αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΓΣ Αλμυρού. Από τη μία για τη Νίκη Βόλου θα είναι το πρώτο παιχνίδι μετά το ρεπό της Κυριακής, έχοντας να δώσει επίσημο αγώνα από την περασμένη εβδομάδα -όταν και αγωνίστηκε στην Αγχίαλο για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ- και από την άλλη θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας για την ομάδα του Αλμυρού, η οποία επικράτησε της Θήβας με 1-0.

Στην 10η στροφή του πρωταθλήματος, η ΕΠΟ όρισε για το ματς με μαγνησιώτικο ενδιαφέρον τον διαιτητή Γιάννη Μπλούνα από τη Λαμία, με βοηθούς τους κ.κ. Σεραφείμ Γάκο και Χρήστο Δόσκορη επίσης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως με διαιτητή τον κ. Μπλούνα η Νίκη Βόλου έχει χάσει δύο φορές στο παρελθόν, αγωνιζόμενη επί λαρισαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα από τον Απόλλωνα Λάρισας -πέρυσι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με σκορ 5-0- αλλά και έξι χρόνια πριν από τον Τύρναβο επίσης για την ίδια κατηγορία με σκορ 1-0. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης από την Ένωση Τρικάλων.

Η είσοδος των φιλάθλων

Η ΔΕ Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τη σημερινή αναμέτρηση:

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο: Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β’ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από την Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS , οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει επίσης οτι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ. Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Επίσης για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων των φιλοξενούμενων θα λειτουργήσει εκδοτήριο στην Γ’ πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού στο Βόρειο Πέταλο από όπου και θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.15

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου