ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συμφώνησε με Ατρόμητο ο Τζοβάρας

συμφώνησε-με-ατρόμητο-ο-τζοβάρας-211373

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σε σύντομο χρονικό διάστημα ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζοβάρας, με τη Νίκη Βόλου να έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο για την παραχώρηση του Βολιώτη ποδοσφαιριστή.

Ο Τζοβάρας που εντάχθηκε από πέρυσι στους κυανόλευκους και υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ του πρωταθλήματος -τόσο της περσινής Football League όσο και της φετινής Super League 2- δεν θα μπορούσε να πει «όχι» στην πρόκληση της Super League 1, αλλά για την ώρα είναι ποδοσφαιριστής της Νίκης.

Εφόσον ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά, τότε ο Τζοβάρας αναμένεται να γίνει σύντομα κάτοικος Περιστερίου, όπου βρίσκεται ακόμη ένας Βολιώτης, ο Στέφανος Στρούγγης, που μετακόμισε επίσης στον Ατρόμητο από τη Νίκη Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζοβάρας επρόκειτο να… μεταπηδήσει από το καλοκαίρι στον Ατρόμητο, όμως η έλευση του νέου προπονητή Κρις Κόλμαν επίσπευσε τη διαδικασία, με τους Βολιώτες να τα βρίσκουν και στο ποσοστό μεταπώλησης του Τζοβάρα.

Όσον αφορά στη βολιώτικη ομάδα που «χάνει» έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της, το κενό θα προσπαθήσει να το κλείσει με τον Βασίλη Βιτλή, ο οποίος ανήκει στον Απόλλωνα Σμύρνης, είναι 29 ετών και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Αλέκο Βοσνιάδη, με την περίπτωση του όμως να μη θεωρείται εύκολη για την ώρα κι έτσι εξετάζονται κι άλλες λύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου