ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποστολίδης: Ο κόσμος θέλει διακαώς νίκες σε παιχνίδια, όπως με την ΑΕΛ

αποστολίδης-ο-κόσμος-θέλει-διακαώς-νί-204475
Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ, στο Στάδιο Αλκαζάρ, το απόγευμα της Κυριακής (16/1, 17:00), για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας, Μάνος Αποστολίδης.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Η ομάδα προέρχεται από νίκη και καλή εμφάνιση κόντρα στα Τρίκαλα. Είχαμε έναν αρκετά καλό αγωνιστικό ρυθμό, παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας μας και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι και οι πιο σημαντικοί.
Από ’δω και πέρα, ξεκινάει μία αρκετά δύσκολη χρονική περίοδος για εμάς, με συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση.
Από την ώρα που τελείωσε το παιχνίδι με τον ΑΟΤ, σκεφτόμασταν και σκεφτόμαστε την ΑΕΛ. Πρόκειται για ένα θεσσαλικό ντέρμπι, με μία καλή και ιστορική ομάδα. Εμείς οφείλουμε να διατηρήσουμε την καλή μας αγωνιστική εικόνα από το προηγούμενο παιχνίδι και να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι.
Έχουμε εικόνα του αντιπάλου, αλλά μετά τις συνεχόμενες αναβολές δεν γνωρίζουμε πώς μπορεί να παρουσιαστεί η κάθε ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα μας ανεβάσουν κι άλλο βαθμολογικά και θα δώσουν μία σημαντική ψυχολογική τόνωση και σε εμάς, και στον κόσμο, ο οποίος θέλει διακαώς νίκες σε τέτοια παιχνίδια”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου