ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μόνη σκέψη η κυριακάτικη επιτυχία

μόνη-σκέψη-η-κυριακάτικη-επιτυχία-196837

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μόνη σκέψη πλέον για τη Νίκη Βόλου είναι η κυριακάτικη επιτυχία, θέλοντας να κλείσει θετικά τον α΄ γύρο, υποδεχόμενη την Κυριακή τον Αστέρα Ιτέας στην 13η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, την τελευταία για το 2017.

Ζητούμενο στη Νίκη Βόλου είναι η αγωνιστική αντίδραση την Κυριακή μετά την αποτυχία στο τελευταίο ματς της ομάδας στην Οιχαλία Τρικάλων (1-1 με τον Διγενή), που έφερε και δικαιολογημένο προβληματισμό… και τη νέα χρονιά είναι σίγουρο πως θα γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για καλύτερη συνέχεια…

Η Νίκη, στο φινάλε του α΄ γύρου στο ματς με Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό, θα αγωνιστεί χωρίς τον Σεραφείμ Μωυσίδη που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, τη στιγμή που για τον Μπάιριτς η ενημέρωση είναι για 3 κάρτες, κι ενώ αμφίβολος είναι ο τερματοφύλακας Μένιος Θεολόγης…

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημέρωσε για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 17/12/2017 με τον Αστέρα Ιτέας.

«Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

– Γυναικών: 5€

– Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS , οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Όσοι μικροί ή και μεγάλοι φίλαθλοι θέλουν να λάβουν μέρος στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης παιχνιδιών από τις ακαδημίες της ομάδας μας, για τη διάθεσή τους σε παιδιά ευπαθών οικογενειών και ιδρυμάτων της πόλης μας, θα μπορούν να αφήνουν τα παιχνίδια που επιθυμούν να διαθέσουν πριν την έναρξη του αγώνα στην Είσοδο της Β’ Πεζογέφυρας.

Η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής 17/12/17.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Ο Σφέτσιας διαιτητής

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Κυριακή 17/12 στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο Γιώργος Σφέτσιας που ανήκει στην ΕΠΣ Σάμου. Ο Σφέτσιας έχει σφυρίξει πέρσι το παιχνίδι της Νίκης με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου (1-1). Βοηθοί του θα είναι οι Γιώργος Στεφανής και Πέτρος Κανιούρας από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Επιμένει ο Τζήμας

Ο περσινός πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου Σάκης Τζήμας, επιμένει στην προσπάθεια για να αποδείξει την παράνομη μετακίνηση της Πύδνας Κίτρους ως ΝΠΣ Βόλος. «Έρχονται συνέχεια χαρτιά στα χέρια μας, τα οποία αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς ότι αυτή η ομάδα δεν ενεγράφη, όπως έπρεπε να εγγραφεί», δήλωσε, τονίζοντας ότι «δεν έχει κανένα πρόβλημα να μου γίνουν εκατό και διακόσιες μηνύσεις», και υπογραμμίζοντας πως όλα τα στοιχεία είναι στον εισαγγελέα Κατερίνης, που θα πάρει μία απόφαση στις 18 Ιανουαρίου.

Τουρνουά πόλο

Ένα σπουδαίο τουρνουά πόλο θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο το ερχόμενο τριήμερο, με τη συμμετοχή της Νίκης Βόλου αλλά και του ΟΥΚ Βόλου, του ΟΕΑΝΑ Βόλου, του ΝΟ Λάρισας και της Τρίαινας Βούλας από την Αθήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Νίκης στο τουρνουά:

(15/12) 20:30 ΟΥΚ Βόλου-Νίκη Βόλου

(16/12-απόγευμα) 20:00 Νίκη Βόλου-ΝΟ Λάρισας

(17/12-πρωί) 12:00 Νίκη Βόλου-Τρίαινα Βούλας

(17/12-Απόγευμα) 19:00 ΟΕΑΝΑ Βόλου-Νίκη Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου