ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Εσταζε μέλι» για Παπουρτζή ο Βελιτζέλος

εσταζε-μέλι-για-παπουρτζή-ο-βελιτζέ-186263

Στην εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Αρη Παπουρτζή στάθηκε στις δηλώσεις του, ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, χαρακτηρίζοντας φύλακα άγγελο για την εστία της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Ζήσαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ένα ντέρμπι, μέσα από το οποίο χτίζουμε προσωπικότητα, αποκτάμε οντότητα και ανεβαίνει το ηθικό μας, ενόψει της συνέχειας.

Η Πύδνα είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και γνωρίζαμε από την αρχή, πως το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί από το πρώτο δεκάλεπτο, είχαμε 2-3 πολύ καλές φάσεις για το 1- 0. Γενικά, στο πρώτο μέρος η εικόνα μας ήταν εξαιρετική, είμαστε πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Προηγηθήκαμε και αδικαιολόγητα στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, οπισθοχωρήσαμε χωρίς τη δική μου εντολή κι αυτό με προβλημάτισε. Πιστεύω πως οφείλεται στο ένστικτο των ποδοσφαιριστών να μη δεχτούν κάποιο τέρμα.

Στην ανάπαυλα, συμφωνήσαμε να ηρεμήσουμε στο δεύτερο μέρος και να καθαρίσουμε το ματς, όταν μας δοθεί η ευκαιρία. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε είναι ορισμένες αλληλοκαλύψεις, που είχαμε στο χώρο του κέντρου, από τις οποίες δώσαμε την ευκαιρία στην Πύδνα να δημιουργήσει κάποιες δύσκολες στιγμές για την εστία μας.

Ευτυχώς, σε αυτές τις περιπτώσεις, είχαμε έναν «φύλακα – άγγελο», τον Αρη Παπουρτζή που ήταν εξαιρετικός. Του αξίζουν οι ευκαιρίες που παίρνει, το παιδί αυτό δουλεύει σκληρά και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο σήμερα και μας παρότρυνε τις στιγμές που έπρεπε», ενώ αναφορικά με τις μεταγραφές σχολίασε πως το θέμα θα απασχολήσει τον ίδιο μετά το παιχνίδι της Κυριακής.

Από τη μεριά του ο Παπουρτζής, σχολίασε πως ένιωσε υπέροχα παίζοντας για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στο Παντελής Μαγουλάς, τονίζοντας επίσης πως έρχεται ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα από το Γενάρη, αλλά προέχει η αναμέτρηση της Κυριακής, όπου η Νίκη θέλει το διπλό για να κλείσει θετικά το 2015.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου