ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακαδημία πόλο από τη Νίκη

ακαδημία-πόλο-από-τη-νίκη-18210

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης ανακοινώνει σ’ όλους τους γονείς και κηδεμόνες της πόλεώς μας ότι συνεχίζονται καθημερινά οι προπονήσεις της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΟ στο κολυμβητήριο «Βασίλειος Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία και από ώρας 20:00 – 22:00 καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) και Σάββατο (13:30 – 15:00) με προπονητή τον κ. Ζουμπουλιά Σωτήριο.

Λόγω της αθρόας προσέλευσης – εγγραφής στο Τμήμα της Ακαδημίας πολλών αγοριών, η Εφορεία προσανατολίζεται στην πρόσληψη Αθλητού – προπονητού για τις προπονήσεις αγοριών που ακόμα η τεχνική τους κατάρτιση είναι ελλιπής στην κολύμβηση.

Γι’ αυτό το λόγο καλεί όλα τα αγόρια που έχουν γεννηθεί τα έτη (2000 – 2005) να προσέλθουν να εγγραφούν σ’ αυτή τη νέα εξόρμηση του Τμήματος για πλήρωση όλων των κατηγοριών Παίδων – Παμπαίδων και Μίνι παίδων.

Την όλη επίβλεψη σ’ αυτή την προσπάθεια θα έχουν οι προπονητές Δ. Μπλάνας – Σωτ. Ζουμπουλιάς.

Οι εγγραφές θα γίνονται στο κολυμβητήριο καθημερινά και από ώρας 20:00 – 22:00 στον Έφορο της Ακαδημίας κ. Πέτρο Μπλάνα (τηλ. 6944275742). Διευκρινίζεται ότι αυτό το νέο πρόγραμμα του Τμήματος θα αρχίσει να λειτουργεί από αρχές Μαρτίου 2013 με προπονητή τον αθλητή της ανδρικής ομάδας κ. Λέτσιο Ιάσονα.

Πιστεύουμε ότι δίνουμε τη δυνατότητα στα αγόρια των ηλικιών αυτών να γνωρίσουν πρώτα το σωστό κολύμπι και σιγά – σιγά να μάθουν τα μυστικά του ΠΟΛΟ.

Τέλος, γνωρίζουμε σ’ όλους τους γονείς και κηδεμόνες, ότι μετά από απόφαση της Εφορείας σχηματίστηκε ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΟ (τα μέλη αυτής είναι γονείς αθλητών), για την πιο ΑΡΤΙΑ, ΣΩΣΤΗ σ’ όλα τα θέματα λειτουργία του Τμήματος και αυτόματα να πλαισιώσουν τον Υπεύθυνο Έφορο της Ακαδημίας ΠΟΛΟ κ. Πέτρο Μπλάνα, ώστε από κοινού να προωθούν την ΑΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ του Τμήματος σε θέματα Αγωνιστικά, Εκδηλώσεων Δημ. Σχέσεων, Γραμματειακής και Οικονομικού.

Την Επιτροπή αυτή του Τμήματος αποτελούν οι γονείς: Βάτσος Νικόλαος – Γλούμη Αίγλη – Δήμου Πασχάλης – Κανάκης Αθανάσιος – Καραγκούνη Γεωργία – Κουτσούκης Στέφανος – Μπρουσουβάνας Αλέξανδρος – Τσαβακατόπουλος Νικόλαος – Τσίχλας Άγγελος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου