ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στο στόχαστρο και ο Νίκος Ιορδανίδης

στο-στόχαστρο-και-ο-νίκος-ιορδανίδης-178379

Ορφανή έχει μείνει μία θέση στους κεντρικούς αμυντικούς της Νίκης Βόλου μετά την αποχώρηση του Σεραφείμ Μωυσίδη, με τους κυανόλευκους να έχουν και στα υπ’ όψιν τους τον Νίκο Ιορδανίδη (23/9/87), μεγαλύτερο αδερφό του Γιώργου που ήδη αγωνίζεται με τα κυανόλευκα από το καλοκαίρι και πάλι. O Νίκος αποτελεί μέλος του Απόλλωνα Λάρισας από πέρυσι, έχοντας 24 παρουσίες στη Γ’ Εθνική, αλλά φέτος στη Football League μετρά μόλις δύο, και για τον λόγο αυτό στη Νίκη ψάχνουν για κάτι ακόμη καλύτερο, χωρίς να αμφισβητούν την ποιότητα του 30χρονου αμυντικού με ύψος 1.82. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αετό Σκύδρας, Πυργετό, Νάουσα, Πιερικό και Καβάλα, με 181 παρουσίες στη Γ’ Εθνική και 36 στη Football League σημειώνοντας πέντε τέρματα συνολικά.

Ομως η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας δεν είναι η μόνη θέση που απασχολεί τους κυανόλευκους, και για τον λόγο αυτό στο στόχαστρο βρίσκεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΓΣ Αλμυρού αλλά φυσικά και της Νίκης, Ζαν Μπαπτίστ Αριάν Ακασού, με τον 32χρονο Ιβοριανό μέσο να μη λέει όχι στην επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια.

Πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα του ΓΣΑ, αφού πέρα από το Κύπελλο ΕΠΣΘ κατέκτησε και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, για να αποχωρήσει το καλοκαίρι για την Πύλο και τον Τσικλητήρα, ενώ πέρα από ΓΣΑ και Νίκη Βόλου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η περίπτωση τόσο του Ακασού, όσο φυσικά και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που κοιτάζουν οι κυανόλευκοι, θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον πρώην αμυντικό μέσο της Νίκης να βρίσκεται στη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου