ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Γυναικεία πρωτιά στις εκλογές του ΟΦ Νίκης

γυναικεία-πρωτιά-στις-εκλογές-του-οφ-ν-178026
Μετά την τέλεση του 40ήμερου μνημοσύνου το πρωί της Κυριακής (30/1/22) στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας για τον Παναγιώτη Αθανασίου, ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου.
Ψήφισαν 53 μέλη και μετά την καταμέτρηση πρώτη σε ψήφους αναδείχθηκε η κα Ζηνοβία Ζαχείλα, που ήταν η μοναδική γυναικεία υποψηφιότητα στα χρονικά του παλαιότερου συνδέσμου της Νίκης Βόλου.
Τις επόμενες ημέρες θα συσταθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο και θα διαμοιραστούν οι θέσεις στους υποψήφιους που είναι οι παρακάτω και έλαβαν με τη σειρά:
Ζηνοβία Ζαχείλα 51 ψήφοι
Ευάγγελος Εμμανουήλ 47 ψήφοι
Δημήτριος Παπαπορφυρίου 45 ψήφοι
Θεόδωρος Σδούγκος 41 ψήφοι
Νικόλαος Παπανδρέου 34 ψήφοι
Κωνσταντίνος Λαμπριάδης 33 ψήφοι
Σωτήριος Λαγός 30 ψήφοι
Δημήτριος Ασημακόπουλος 18 ψήφοι
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι Παναγιώτης Μακρίδης, Σάββας Παπανδρέου και Περικλής Καρανικόλας.
Η πρωτεύσασα σε ψήφους Ζηνοβία Ζαχείλα τόνισε: ’’Σήμερα είναι μία ιστορική ημέρα για την Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου. Με ενότητα, αγάπη και ομόνοια μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων!
Να ευχαριστήσω από καρδιάς για τη συμμετοχή των μελών στη σημερινή εκλογική διαδικασία και που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Βασικός μας στόχος είναι οι κοινωνικές δράσεις, γιατί πάνω απ’ όλα οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου έχουν μάθει στα δύσκολα και πάντα επιδεικνύουν το ευαίσθητο κοινωνικό τους πρόσωπο.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω την τεράστια προσφορά και την ανιδιοτέλεια του αξέχαστου προέδρου Παναγιώτη Αθανασίου και ο οποίος άφησε πίσω του ’’πλούσιο’’ αρχείο και αξιέπαινο έργο.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Επίσης,ο ακούραστος εργάτης και πιστός φίλαθλος κ. Δημήτρης Κοτρώτσος δήλωσε:
’’Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο και μακάρι η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου να παραμείνει ζωντανή για πολλά χρόνια ακόμη. Η αγαπημένη μας ομάδα να έχει πάντα επιτυχίες και όλοι να είμαστε δίπλα της σαν μια ενωμένη και δεύτερη οικογένεια!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου