ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέα αρχή με Πιερικό η Νίκη Βόλου σήμερα

νέα-αρχή-με-πιερικό-η-νίκη-βόλου-σήμερα-17052

Σήμερα στις 3 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου στην πρώτη του Γιώργου Χατζάρα

Μια νέα νικηφόρα αρχή θέλει να κάνει σήμερα στις 3 μ.μ. η Νίκη Βόλου φιλοξενώντας τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League. Οι κυανόλευκοι για πρώτη φορά θα έχουν τον Γιώργο Χατζάρα στον πάγκο τους.

Οι κυανόλευκοι αφού πέρασαν τα δύσκολα… στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές με τα συνεχόμενα ντέρμπι κόντρα στους πρώτους τρεις της βαθμολογίας σήμερα φιλοδοξούν να επιστρέψουν και πάλι στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να μπουν με φόρα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Μετά την παραίτηση του Στέλιου Μανωλά που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών και τη μάχη της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ως πρώτος προπονητής ήταν ο Λεωνίδας Μπίλης, σήμερα στον πάγκο των κυανόλευκων θα βρεθεί ένας καμικάζι -όπως τον αποκάλεσε ο Ανδρέας Πάτσης- και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Χατζάρα.

Ο 59χρονος έμπειρος τεχνικός ήρθε στη Νίκη προκειμένου να βάλει την πινελιά του και να δώσει στην ομάδα την ώθηση για την άνοδο, όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος των κυανόλευκων.

Η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη για τη Νίκη Βόλου, η οποία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετρά τέσσερις ισοπαλίες, χάνοντας έτσι την επαφή με τις πρώτες θέσεις στις οποίες θέλει να βρεθεί σήμερα με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη και στη Νίκη έχουν την πίστη πως στο τέλος θα επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος και όλοι θα πανηγυρίσουν μια δεύτερη συνεχόμενη άνοδο. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται και η δύναμη του κόσμου και της κερκίδας προκειμένου να δώσει για ακόμη μία φορά την ώθηση από την εξέδρα, όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών όπου μετά την αποβολή του Φλίγκου στο πρώτο μέρος αποτέλεσε τον 11ο παίκτη.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώθηκε χθες με το καθιερωμένο χαλάρωμα στη δεύτερη ημέρα του Γιώργου Χατζάρα, ο οποίος στο σημερινό παιχνίδι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παντελή Ριζογιάννη και Κώστα Φλίγκου, οι οποίοι έχουν κάρτες, ενώ επιστρέφουν οι Σκούφαλης, Τάντιτς και Ουέλινγκτον που απουσίασαν μεσοβδόμαδα για διάφορους λόγους.

Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι: Καρακούτσης, Βούρας, Βέρτζος, Κοντοδήμος, Καρατζάς, Σαμαράς, Ψιάνος, Κυριάκος, Πουρτουλίδης, Χατζής, Λαλίν, Παππάς, Παπαδόπουλος, Τάντιτς, Ουέλινγκτον, Σκούφαλης, Τζιώρας, Πιτταράς, Πιέτρα.

Ο Πιερικός

Ο προπονητής του Πιερικού Γιώργος Φοιρός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μασάδο, καθώς και στους τραυματίες Ντάνι, Ελευθεριάδη και Λαζαρίδη. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Παναγιωτίδης, ο οποίος στον προηγούμενο αγώνα, με τον Θρασύβουλο, δεν είχε δώσει το παρών.

Ο Πιερικός προέρχεται από αήττητο σερί τριών αγώνων (δύο νίκες και μία ισοπαλία).

Στην αποστολή που βρίσκεται από χθες στον Βόλο βρίσκονται οι: Βασιλειάδης, Παπατολίκας, Νίκου, Γιαζιντζόγλου, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Καθάριος, Μπελόσεβιτς, Μανίκας, Αποστολίδης, Ίτσιος, Πολίτης, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Ανδριόπουλος, Κόιτς, Σεχολάρι, Παναγιωτίδης. Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Κοσικίδης (Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Αθανασόπουλο και Κουτσογιάννο (Αθηνών).

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου