ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάτσης: «Η κούπα στο λαό της Νίκης»

πάτσης-η-κούπα-στο-λαό-της-νίκης-163292

Την ερχόμενη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η απονομή του πρωταθλήματος

Για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και όλα όσα απασχολούν τελευταία και θα απασχολήσουν και τις επόμενες μέρες την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μίλησε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, φιλοξενούμενος στο BlueStarFm.

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ σχολίασε ότι τα εισιτήρια διαρκείας που δόθηκαν φέτος, είναι 25% μειωμένα σε σχέση με πέρυσι, φτάνοντας τα 850. Παράλληλα αναφέρθηκε για την πορεία της ομάδας, σχολιάζοντας ως μέτρια την εμφάνιση κόντρα στη Βέροια, ενώ αφιέρωσε την απονομή του κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στον κόσμο της ομάδας.

Για την παραχώρηση του Παντελής Μαγουλάς από την Ερασιτεχνική: «Αρχικά αυτό που έγινε χθες, ήταν ότι κάποιοι ανέφεραν πως θέλουμε να σας το δώσουμε το γήπεδο αλλά δεν σας παραχωρούμε λόγω ακαταλληλότητας. Μάλιστα έλεγαν στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Γιάννη Ξάνθη να μην το δώσει γιατί θα έχει νομικές συνέπειες. Αν η Νίκη ήταν μία και αδιαίρετη το Παντελής Μαγουλάς θα ήταν ήδη στην ΠΑΕ από νωρίτερα. Επίσης που είναι ο Ερασιτέχνης στο θέμα του Γιδόπουλου; Υπάρχει καμία ανακοίνωση από την Ερασιτεχνική; Τότε τι μία και αδιαίρετη είναι η Νίκη; Είμαστε δύο διαφορετικά μαγαζιά οριστικά και αμετάκλητα. Ρωτήστε λοιπόν τον κ. Κατσαλή που είναι η μία Νίκη και η αδιαίρετη; Αυτές οι δηλώσεις είναι για να περνάει η ώρα μας. Ας βγει να καταδικάσει τις προηγούμενες διοικήσεις ο κ. Κατσαλής».

Για τις αλλαγές στο Παντελής Μαγουλάς: «Αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε πολύ γρήγορα γιατί χάσαμε χρόνο. Θα γίνει πλήρης ανακατασκευή του χλοοτάπητα και μία αναμόρφωση των κερκίδων και των εσωτερικών χώρων. Θα δώσουμε αγώνα με τον χρόνο για να προλάβουμε. Είμαστε στο όριο, με την ψυχή στο στόμα».

Για τις ακαδημίες: «Το όνειρό μας και το όραμά μας είναι η ΠΑΕ σε τρία χρόνια να είναι σε ένα καλό και ανταγωνιστικό επίπεδο στη Super League, αλλά και οι υποδομές να παράγουν ποδοσφαιριστές που θα ενσωματώνονται στις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να αναπτύξουμε ένα ποδοσφαιρικό μοντέλο και μία σχολή».

Για τις μάχες εκτός αγωνιστικών χώρων: «Θα δώσουμε τη μάχη μας. Ο κ. Ιωαννίδης μας φόρτωσε στην πλάτη 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν δεν πάει καλά η διαμάχη, δεν θα έχουμε παίκτες, γιατί δεν θα έχουμε ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες. Γιατί δεν πρέπει να ακούγονται όλα; Γιατί να μην ξέρει ο κόσμος την αλήθεια αν αύριο μεθαύριο η Νίκη κατεβάσει ρολά; Είμαστε παντελώς μόνοι μας. Από την άλλη όμως λένε βάλε πιο φθηνά τα διαρκείας. Η δίκη στον Πειραιά την Τρίτη έχει να κάνει με την υπόθεση Γιδόπουλου και η αυριανή (σ.σ. σημερινή) είναι για ΙΚΑ και εφορία, γιατί μας κοινοποίησαν τα επιπλέον πρόστιμα».

Για την πώληση των διαρκείας: «Τα μαθητικά δεν εξαντλήθηκαν. Οταν δεν εξαντλήθηκαν διαρκείας 50 ευρώ τότε τι συζητάμε; Είμαστε σε χαμηλότερο αριθμό απ’ ότι ήμασταν πέρυσι στη Football League. Λένε για τις τιμές, αλλά δεν εξαντλήθηκαν των 50 ευρώ. Η αλήθεια, είναι αλήθεια και καθρεπτίζεται στα νούμερα. Είμαστε 25% κάτω από τα περσινά».

Για το φιλικό με τη Βέροια: «Η ομάδα ήταν μέτρια με τη Βέροια. Ηταν βαριά τα πόδια των παικτών, είχαμε και κάποιες σημαντικές απουσίες, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και εμένα αυτό που μου άρεσε ήταν ότι οι παίκτες κατάφεραν να κάνουν το 0-2, 3-2. Εδειξαν ότι είναι μια ομάδα που θα αγωνίζεται και στα 90 λεπτά. Εχουμε ακόμα ένα φιλικό με την ΑΕΚ το οποίο θα είναι πρόβα τζενεράλε».

Για την πρόκληση της SuperLeague: «Δεν έχουμε να ζηλέψουμε και να φοβηθούμε κάτι από πουθενά. Ακόμη και η ανατροπή που έγινε χθες στο γήπεδο, με μία πιο έμπειρη ομάδα και πιο δεμένη, για εμένα έδειξε πάρα πολλά. Μια ομάδα χρειάζεται ηρεμία. Αν έχεις απέναντί σου κόσμο που γκρινιάζει, αυτό το πράγμα, όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις περνάει και στους ίδιους τους παίκτες… Τι θα κερδίσεις με αυτό; Θα αισθανθεί έτσι η ομάδα αποκομμένη από τον κόσμο της. Αρα θα υπάρχει μεγαλύτερο ψυχολογικό βάρος και πίεση. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα. Να πάμε όλοι ενωμένοι σε μία προσπάθεια που γίνεται. Οι παίκτες της ομάδας πέρυσι είχαν πιο βαριά πόδια στα εντός έδρας παιχνίδια παρά στα εκτός. Δεν είναι τυχαίο που λένε πάντα στο ποδόσφαιρο για τον περιβόητο δωδέκατο παίκτη. Κάνουμε έναν αγώνα δρόμου να κρατήσουμε αυτή την ομάδα όρθια. Αύριο έχουμε δύο δικαστικές μάχες. Μακάρι να μπορούμε να ανασάνουμε αύριο και να περιμένουμε μόνο το αποτέλεσμα της Τρίτης. Αυτό που έχουμε κατορθώσει είναι ένας άθλος, ένας και μοναδικός. Εχουμε σοβαρά προβλήματα και καθόμαστε και ασχολούμαστε με το Παντελής Μαγουλάς. Θα δώσουμε τις μάχες μας και ελπίζουμε. Τα δελτία πριν τις 22 Αυγούστου δεν μπορούμε να τα σφραγίσουμε».

Για την παρουσία παικτών – προπονητών της περσινής σεζόν στη φιέστα: «Εχουν δοθεί προσκλήσεις σε όλους, από κει και πέρα δεν ξέρω τι υποχρεώσεις έχουν με τις ομάδες τους. Πιστεύω οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να είναι παρόντες να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή για την επιτυχία».

Για την απονομή της κούπας την Κυριακή: «Αυτή η κούπα ανήκει στο λαό της. Ο κόσμος πρέπει να τη χαρεί όχι εγώ. Του ανήκει μετά από 48 χρόνια. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να κάνουμε και άλλες απονομές καλύτερες και μεγαλύτερες».

Στον Απόλλωνα ο Μπιτσάκος

Παίκτης του Απόλλωνα 1926 είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Αλέξανδρος Μπιτσάκος. Ο 23χρονος μέσος την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 24 ματς με τη Νίκη Βόλου με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League, όμως παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε η παραμονή του για ακόμη τρία χρόνια στους κυανόλευκους, στη συνέχεια «κόπηκε» από τον Φλουτ. Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συμφωνίας της με τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο. Ο Μπιτσάκος είναι γεννημένος στις 23/12/1991 αγωνίζεται ως μέσος και την χρονιά που μας πέρασε ήταν ένα από τα βασικά “γρανάζια” στην μηχανή της πρωταθλήτριας της Football League Νίκης Βόλου με 30 συμμετοχές. Κατάγεται από την Κόρινθο απ΄ όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο στα 16 του χρόνια και αγωνίστηκε μια σεζόν στον Βύζα Μεγάρων. Πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα εργομετρικά τεστ υπό την επίβλεψη του Dr. Ζιώγα και αφού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Ανατολίτη έδωσαν τα χέρια για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε να έχει μια καλή χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας».

Στον Ιωνικό ο Γιώτας

Ο Κώστας Γιώτας, που αποχώρησε από τη Νίκη Βόλου στα μέσα της προετοιμασίας, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιωνικό και τη Γ’ Εθνική. Η ομάδα της Νίκαιας έψαχνε το μεταγραφικό «μπαμ» και το έκανε τελικά με την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού. Ο 34χρονος ποδοσφαιρστής αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας των «κυανόλευκων» τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, καθώς έχει πλούσιες εμπειρίες από επαγγελματικά πρωταθλήματα. Την περασμένη σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου της Νίκης Βόλου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΑΕΛ, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ηρακλής Ψαχνών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου