ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανδρέου: Ετοιμοι να συνεχίσουμε τις νίκες

ανδρέου-ετοιμοι-να-συνεχίσουμε-τις-νί-156842
Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης με αντίπαλο τον Ηρακλή, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το μεσημέρι του Σαββάτου (12/2, 14:45), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής βολιώτικης ομάδας, Βαγγέλης Ανδρέου.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, στο οποίο επιθυμούσαμε διακαώς τη νίκη. Έστω και με λίγο άγχος, τα καταφέραμε και κρατάμε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, προκειμένου να συνεχίσουμε με καλή ψυχολογία, στην επόμενη αναμέτρηση.
Ύστερα από μία δύσκολη χρονική περίοδο για εμάς, με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια, ανά περίπου τρεις ημέρες, ήρθε μία εβδομάδα περισσότερης ξεκούρασης και δουλειάς, ενόψει του προσεχούς αντιπάλου. Ο Ηρακλής είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία έχει δείξει πολύ καλά αγωνιστικά δείγματα, κατά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Από τη μεριά μας, είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε τις νίκες, θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές.
Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας, τον χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι, μας δίνει την ώθηση που πρέπει, ώστε να έρχονται τα “τρίποντα”. Έτσι πρέπει να γίνει και το Σάββατο”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου