ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Απάντησε με σοβαρότητα στο παραλήρημα της ΑΕΛ η ΠΑΕ Νίκη

απάντησε-με-σοβαρότητα-στο-παραλήρημ-15074

Τρεις παραληρηματικού τύπου ανακοινώσεις εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, δύο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νίκη και μία μετά. Η βολιώτικη ΠΑΕ πάντως απάντησε με τη δέουσα σοβαρότητα και κράτησε υψηλό επίπεδο στη δική της ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Νίκη Βόλου επισημαίνει:”Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αρνείται να αναλωθεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Θα συνεχίσει, εντός κι εκτός των γραμμών του γηπέδου, να πρεσβεύει τα ιδεώδη μίας, πραγματικά, μεγάλης ομάδας, όπως η Νίκη.

Στο σημερινό παιχνίδι, η ομάδα μας αδικείται, χωρίς να έχει ευθύνη, για άλλη μία φορά, τόσο από την ώρα και τη μέρα, όσο κι από το γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθεί με συνέπεια, εδώ και τρία χρόνια και σε περισσότερα από 40-50 εντός έδρας παιχνίδια, να παρέχει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στις ομάδες που έρχονται να αγωνιστούν στην έδρα της. Δυστυχώς, η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι η πρώτη και μοναδική ομάδα που καταφέρεται εναντίον μας.

Το υπεροπτικό ύφος, τα υποτιμητικά σχόλια και οι ρατσιστικοί χαρακτηρισμοί που επέλεξε, δυστυχώς, αφορούν τους συντάκτες της ατυχούς -στην καλύτερη περίπτωση- ανακοίνωσης και μόνο αυτούς”.

Η πρώτη ανακοίνωση της ΑΕΛ: “Ρε Αυγενάκη τι πρωτάθλημα είναι αυτό που έκανες; Μας έκανες να παίζουμε με 40 χωριά. Η Βέροια της οποίας ιδιοκτήτες είναι οι αγαπημένοι του κόμματός σου, με το συνεταίρο με τα 100 κιλά κοκαΐνη, να έχει πάρει 8 γκολ οφσάϊντ και 9 πέναλτι και εμάς δεν μας δίνουν κανονικό πέναλτι στα 3 μέτρα. Μία ομάδα υπάρχει μέσα στο γήπεδο, και αυτή είναι η ΑΕΛ!

Η δεύτερη ανακοίνωση της ΑΕΛ: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν περίμενε ποτέ η διοίκηση της Νίκης Βόλου, ειδικά μετά την αρίστη φιλοξενία την οποία απήλαυσαν όλα τα μέλη της στον πρώτο γύρο, να μας εφέρετο, από απόψεως φιλοξενίας, σαν να μην είμαστε η ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλλων, που τους κάνουμε τιμή να παίζουμε σε αυτό το χωράφι-γήπεδό τους, η ομάδα που έχει κάνει την φιλοξενία-κανόνα στο ιστορικό Αλκαζάρ, αλλά μία ομάδα από κάποιο χωριό από αυτά που έχει συνηθίσει να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια η Νίκη Βόλου, πιθανότατα λόγω αυτής της νοοτροπίας”.

Η τρίτη ανακοίνωση της ΑΕΛ: “Μας φιλοξενούν τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΛ στο πιο απομακρυσμένο μέρος του γηπέδου, στο πέταλο, δίπλα σε όλους τους αλήτες-πρεζάκες, στους αλήτες της Νέας Ιωνίας, για να μας βρίζουν χυδαία τις οικογένειές μας και τις μανάδες μας. Συγχαρητήρια κ. Αυγενάκη και κ. Γεραπετρίτη για το πρωτάθλημα που διοργανώσατε και τις ομάδες που “χώσατε” να παίζουν μαζί μας.

Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου για το πάθος και τον φανατισμό της. Θα βγει επάξια στην Ευρώπη, αφού ήδη είναι μέσα στην τετράδα. Συγχαρητήρια στον κ. Βοσνιάδη για το φανατισμένο κοουτσάρισμά του. Κόουτς γερά, πάρ’ τους τα λεφτά! Τρομερά πετυχημένη χρονιά! Είναι υπέροχο να παίζεις για την ιστορία σου και για τους στόχους σου και όχι για τους άλλους. Αυτό έκανε σήμερα η Νίκη Βόλου και γι΄αυτό είναι υπερήφανοι και η ιδιοκτησία της και οι οπαδοί της”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου