ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εύκολα πρώτος ο Σκούρτης…

εύκολα-πρώτος-ο-σκούρτης-148780

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώνεται η ψηφοφορία της Nova

Το καλύτερο γκολ της πρώτης αγωνιστικής της Super League, αναμένεται να ψηφιστεί μέχρι σήμερα το μεσημέρι (12μ.), το τέρμα που πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου, κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Βασίλης Σκούρτης.

Ο 22χρονος επιθετικός των κυανόλευκων, μετά το πανέμορφο τέρμα κόντρα στην ΑΕΚ στο φιλικό του Πανθεσσαλικού, ήρθε έξι μέρες μετά να δείξει την κλάση του και στον πρώτο επίσημο αγώνα της Νίκης Βόλου, ξεπερνώντας το εμπόδιο Παπαδόπουλου και Αμπιντάλ πριν πλασάρει εύστοχα στη γωνία του Ρομπέρτο.

Μπορεί το γκολ που πέτυχε ο πρώην επιθετικός της Ρόντα να μην χάρισε βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του, προηγείται ωστόσο στην ηλεκτρονική ψηφοφορία της Nova, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι. Το γκολ του Σκούρτη είχε συγκεντρώσει μέχρι χθες βράδυ το 65% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ντουμίτρου της Βέροιας και στην τρίτη τον Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης.

Σημειώνεται μάλιστα ότι αυτό ήταν και το παρθενικό τέρμα του Σκούρτη στη μεγάλη κατηγορία, ενώ είχε μετρήσει στο παρελθόν δέκα εμφανίσεις παίζοντας σε επτά αγώνες με τον Θρασύβουλο και σε τρεις με την ομάδα του Πανιωνίου. Αναμφίβολα στο ταλέντο του Σκούρτη, υπολογίζουν πολλά και οι κυανόλευκοι, ευχόμενοι στον ίδιο να συνεχίσει να σκοράρει με την ίδια ρέντα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου