ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Blue Club: «Τέτοιον κόσμο σαν της Νίκης δεν πρόκειται να δουν»  

blue-club-τέτοιον-κόσμο-σαν-της-νίκης-δεν-πρό-141429

Πήρε θέση και το Blue Club για το θέμα που έχει προκύψει για το Πανθεσσαλικό, μετά τις δηλώσεις των κ.κ. Μπατζιάκα και Μπέου. Αναλυτικά:

«To Blue Club «Π. Ντοκούζης» 1985 – Θύρα 3 ξεκαθαρίζει στους πολίτες της πόλης – φιλάθλους και μη- ότι η πρόσφατη στοχοποίησης των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας μας καθώς και οι εκβιασμοί απέναντι στη Διοίκηση με αφορμή «εγκληματικές πράξεις βανδάλων οπαδών» αποτελούν μέρος μιας ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ τακτικής που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν όσοι αποτελούν εμπόδιο στην ποδοσφαιρική μονοκρατορία του ξενόφερτου και νεόφερτου Σουλτάνου της πόλης μας.

Εμείς τον ευχαριστούμε που μας συσπειρώνει και μας πεισμώνει να κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα της ομάδας μας. Άλλωστε από πρόσφυγες καταγόμαστε και έχουμε βιώσει πολύ χειρότερους διωγμούς για να μασήσουμε από ψευτομαγκές ποτισμένες από μπαρμπαδίστικες απειλές που ίσως πιάνουν τόπο σε άλλους, σε μας όμως ακούγονται σαν αστεία που μας προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι τέτοιο κόσμο σαν της Νικάρας δεν πρόκειται κάποιοι να δουν ποτέ και θα τους τρώει η μοναξιά στις κερκίδες ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε “Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”!

Θέτουμε προ των ευθυνών τους, τους εκλεγμένους από τη Νέα Ιωνία δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη του «δημάρχου», που όπως φαίνεται απαξιώνει με τη συμπεριφορά του τους ίδιους, αφού δεν δείχνει κανένα σεβασμό προς την περιοχή που τους εξέλεξε!

Καλούμε τη διοίκηση, εκπροσωπώντας επάξια την ιδέα που λέγεται Νίκη Βόλου, να μην κάνει βήμα πίσω σε εκβιαστικά τελεσίγραφα και δηλώνουμε ότι από τη μεριά μας (και θεωρούμε και από την πλευρά των υπολοίπων φιλάθλων της ομάδας μας) είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε την ομάδα μας όπου κι αν αυτή παίζει. Ο λαός της Νίκης Βόλου το έχει αποδείξει ότι ποτέ δεν άφησε την ομάδα μόνη της σε όποια έδρα και όποια κατηγορία κι αν έπαιζε.

Τέλος, καλούμε τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα απέναντι στους εξωγενείς παράγοντες, που, όπως φαίνεται, αποτελούν το κύριο πρόβλημα της ομάδα μας.

Απέναντι στον οχετό πάσης φύσης ούτε βήμα πίσω! Μια πόλη, μια ομάδα, εδώ μόνο εμείς!

ΥΓ: Προς τοπικούς και όχι μόνο πολιτικούς και θεσμικούς φορείς: Η Νέα Ιωνία αποτελεί μια πολύ μεγάλη περιοχή με περίπου 45.000 και περισσότερο πληθυσμό! Μήπως κάποιοι να το ξανασκεφτόσασταν, ώστε με τις κατάλληλες ενέργειες να επανιδρυθεί ο Δήμος Νέας Ιωνίας ώστε να μην εξαρτόμαστε από κανέναν ξενόφερτο; Είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως αυτές οι ενέργειες του «δημάρχου» δεν εκπροσωπούν ούτε καν αυτούς που τον ψήφισαν!»

BLUE CLUB “Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ” 1985 – ΘΥΡΑ 3

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου