ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Eκοψαν πίτα και τραγούδησαν οι Βετεράνοι της Νίκης Βόλου

eκοψαν-πίτα-και-τραγούδησαν-οι-βετεράν-134498

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, έχοντας εκλεκτές παρουσίες, όπως τονίζεται σε σχετική ανάρτηση: «Ο αριθμός της προσέλευσης ήταν ανέλπιστα μεγάλος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιος Φάτσης, όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Παπακωνσταντίνου.

Στην ωραία παρέα μας έδωσαν το «παρών» μέλη της ΠΑΕ, ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, καθώς και εκπρόσωποι των τριών συνδέσμων φιλάθλων της Νίκης. Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Ομιλος Φιλάθλων, κερδίζοντας το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια ασφάλεια αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια η πρόεδρος του ομίλου προσέφερε το φλουρί στην Ερασιτεχνική Νίκη για την κάλυψη των αναγκών της. Η βραδιά έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο ακούγοντας και τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια από την υπέροχη κομπανία που απαρτίζεται από τα μέλη μας Α. Τζοβάρα (μπαγλαμάς), Θ. Ναλμπάντης (τραγούδι). Δίπλα τους ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος παλαίμαχος του Αχιλλέα Φαρσάλων (μπουζούκι) και ο Στ. Μπαντής (κιθάρα)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου