ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενα νέο σερί …ο στόχος για τη Νίκη

ενα-νέο-σερί-ο-στόχος-για-τη-νίκη-133479

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με περισσότερες αγωνιστικές λύσεις θέλει να ξεκινήσει να «χτίζει» το νέο νικηφόρο σερί της η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Πανθεσσαλικό μεθαύριο Κυριακή στις 15:00 για τη 18η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.

Μετά τους νέους παίκτες του Γενάρη, Αλέξανδρο Καρτσαμπά, Γιάννη Ντινιωτάκη και Δημήτρη Τζάθα, οι Στέφανος Κραγιόπουλος, Βαγγέλης Γκάγκαλης, Στέφανο Κρστιτς και Παναγιώτης Κοντοές περιμένουν το ξεκίνημά τους με τη φανέλα της Νίκης, ενώ στα θετικά είναι η πλήρης επιστροφή του Αλέξανδρου Αναστασίου και η σταδιακή του Νίκου Παπαδήμα, δυο παικτών που προέρχονταν από τραυματισμό και μπορούν να θεωρούνται «μεταγραφές»…

Πέρα από την ενίσχυση, στη Νίκη, αν και βλέπουν τα παιχνίδια ένα-ένα, θέλουν και νίκη ψυχολογίας την Κυριακή πριν από το ματς (στις 11/2) με τον ΝΠΣ Βόλος στη Νεάπολη (η ομάδα της Νέας Ιωνίας παραμένει η μόνη ομάδα που τον κέρδισε!).

Η Νίκη την περασμένη Κυριακή είδε να σταματά το νικηφόρο σερί των 4 αγωνιστικών με το 0-0 που πήρε η Θήβα, αλλά η βολιώτικη ομάδα συνεχίζει να έχει το αήττητο σερί των 7 αγωνιστικών, καθώς η τελευταία της ήττα ήταν στο τέλος του περασμένου Νοέμβρη από τον Αλμυρό. Από τότε έχει κερδίσει το Βελούχι (6-0), είχε ισοπαλία στα Τρίκαλα με Διγενή Νεοχωρίου (1-1) και συνεχόμενες νίκες επί του Αστέρα Ιτέας (2-1), επί του Ρήγα στο Βελεστίνο (0-1), επί του ΑΟ Σελλάνων (1-0) και κέρδισε (0-2) στα Φάρσαλα πριν την απώλεια (0-0) με τη Θήβα.

Στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με τον Οπούντιο Μαρτίνου, το τεχνικό δίδυμο της Νίκης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιάννη Βέργου, καθώς ο αμυντικός της βολιώτικης ομάδας δέχθηκε την 4η κίτρινη κάρτα στο ματς με τη Θήβα και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής.

Ο νεοαποκτηθείς Στέφανος Κραγιόπουλος θα κληθεί να πάρει θέση δίπλα στον Καρτσαμπά, στο κέντρο της άμυνας, ενώ η επιστροφή του Μανώλη Γενιτσαρίδη στο δεξί άκρο της άμυνας θα μετατοπίσει τον Βασίλη Λάιο αριστερά, με τον Ντινιωτάκη να προωθείται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης που είναι και η φυσική του θέση και μπορεί να προσφέρει περισσότερο, ενώ ο Τζιώρας εκτός απροόπτου θα επανέλθει στο βασικό σχήμα.

Για τους κυανόλευκους το παιχνίδι κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, απομακρύνοντας τα γκρίζα σύννεφα που συγκεντρώθηκαν μετά τη μέτρια εμφάνιση και την ισοπαλία με τη Θήβα. Άλλωστε ο αγωνιστικός «Γολγοθάς» (εντός Οπούντιος, εκτός ΝΠΣ Βόλος, εντός Αμβρυσσέας, εκτός Ολυμπιακός Β., ρεπό, εκτός Γ.Σ. Αλμυρού) που ακολουθεί για τους κυανόλευκους δεν επιτρέπει απώλεια βαθμών στο παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Την εν λόγω αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Μανούρας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Νίκο Τζάνη και Κώστα Σταφυλά, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπάρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Μανούρας είναι έμπειρος διαιτητής, καθώς «σφυρίζει» στα εθνικά πρωταθλήματα από το 2007. Από την περίοδο 2013-14 είναι διαιτητής Β’ Εθνικής. Αυτό είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι που διευθύνει φέτος, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν έχει «σφυρίξει» τη Νίκη σε κάποιο ματς στο παρελθόν.

Ανακοίνωση Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης

Τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Αποστόλη Κουτίνα θα βραβεύσει στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΟΚ Βέροιας η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η οποία καλεί με ανακοίνωσή της τον κόσμο να στηρίξουν τους παίκτες του Λάμπρου Πρέκα.«Την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας αντιμετωπίζει η Νίκη Βόλου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν και σε αυτό το παιχνίδι την ομάδα, όπως κάνουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο και να τη βοηθήσουν να δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί που θα την φέρει κοντά στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις. Στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευτεί ο παλαίμαχος αθλητής και παλιός προπονητής ακαδημίας της ομάδας μας, Αποστόλης Κουτίνας. Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε! Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας!»

Η Νίκη συστήνει την Επιτροπή Aquatics

Με στόχο την ενιαία και συλλογική δράση των τμημάτων του υδάτινου στοιχείου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και συγκεκριμένα, των τμημάτων κολύμβησης, συγχρονισμένης κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, ο Σύλλογος αποφάσισε την ίδρυση της Επιτροπής Aquatics.

Η Επιτροπή θα είναι πενταμελής και θα απαρτίζεται από τους τρεις εφόρους των παραπάνω τμημάτων, τον Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πέτρο Παρασκευόπουλο και νομικό σύμβουλο.

Έργο της Επιτροπής θα είναι η διακίνηση απόψεων και προτάσεων που αφορούν τα παραπάνω τμήματα, οι οποίες θα μεταφέρονται στο Διοικητικό Συμβούλιο, η καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων καθώς και η από κοινού αντιμετώπιση των ζητημάτων που ανακύπτουν στους χώρους δράσης τους.

Τα τμήματα θα συντονίζονται και θα λειτουργούν πλέον κάτω από την «ομπρέλα» της Επιτροπής, ενώ διατηρούν το καθένα την οικονομική του αυτοτέλεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου