ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάθος για ΘεσσαλοΝίκη

πάθος-για-θεσσαλονίκη-11898

Στις 3μ.μ. κόντρα στον Ηρακλή για την 25η αγωνιστική της Football League

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η αποστολή της Νίκης Βόλου όπου σήμερα στις 3μ.μ. και στο Καυταντζόγλειο Στάδιο θα επιδιώξει να πάρει το διπλό σε βάρος του Ηρακλή βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των έξι τελευταίων αγώνων.

Οι κυανόλευκοι θέλουν σήμερα να βάλουν στοπ στο αρνητικό σερί των τελευταίων έξι αγωνιστικών όπου και μετρούν μία ήττα και πέντε σερί ισοπαλίες. Με την προετοιμασία να κυλά όλη την εβδομάδα με έμφαση στα τελειώματα των φάσεων αλλά και στην τακτική ο νέος τεχνικός Γιώργος Χατζάρας περιμένει από τους παίκτες του πάθος αλλά και μυαλό…ώστε να φύγουν με το τρίποντο.

Οι τρεις βαθμοί άλλωστε είναι μονόδρομος για την ομάδα του Βόλου η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της χθες με μία τελευταία πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Πιερικό η τεχνική ηγεσία θα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Κώστα Φλίγκου και Παντελή Ριζογιάννη οι οποίοι και επιστρέφουν από τιμωρία. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Σερβος μέσος Μπόζινταρ Τάντιτς λόγω θλάσης στον προσαγωγό και γι’ αυτό θα εξεταστεί αύριο Δευτέρα.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη είναι οι: Καρακούτσης, Βούρας, Καρατζάς, Βέρτζος, Σαμαράς, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Παπαδόπουλος, Παππάς, Φλίγκος, Πιέτρα, Ριζογιάννης, Ουέλινγκτον, Χατζής, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Λαλίν, και Σκούφαλης.

Όσον αφορά το βασικό σχήμα ο Γιώργος Χατζάρας αναμένεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Ετσι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βούρας και στην τετράδα της άμυνας θα τοποθετηθούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ψιάνος, Καρατζάς, Βέρτζος και Κοντοδήμος. Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ θα τοποθετηθούν οι Χατζής και Ριζογιάννης με τον Κυριάκο να ξεκινά στα δεξιά και τον Παππά στα αριστερά. Συνδετικός κρίκος με την επίθεση θα είναι ο Πουρτουλίδης που θα αναλάβει ρόλο οργανωτή με τον Λαλίν να παίζει μόνος του στη κορυφή.

Ο Ηρακλής Τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια μετρά πλέον ο Ηρακλής ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας 38 βαθμούς και δύο περισσότερους σε σχέση με τη Νίκη.

Ο τεχνικός Γιώργος Χατζάρας μάλιστα παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της περασμένης Τετάρτης όταν και ο Γηραιός επικράτησε με 2-0 της Παναχαικής αλλά όπως δήλωσε ο Μακεδόνας τεχνικός δεν τρόμαξε από την απόδοση των γηπεδούχων.

Για τέταρτο διαδοχικό ματς η τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ανακοίνωσε την ίδια αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτή μετέχουν οι: Βοσνιάδης, Χουάντερσον, Σαββίδης, Τσερκέζος, Ισάακ, Ντατίδης, Τάι, Γεωργίου, Παληγεώργος Γ., Παληγεώργος Χ., Στεφανίδης, Λόπεθ, Βουτσιάς, Χιονίδης, Κιρόφσκι, Σουλίδης, Φερνάντεζ, Ουκάρ, Τούνι, Βαγγελόπουλος.

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Παπαπέτρου (Αθηνών) και βοηθοί του οι: Χριστοδούλου, Απτόσογλου (Αθηνών) με 4ο τον κ. Μαλούτα (Ημαθίας).

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου