ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στα Μέγαρα η συνέχεια

στα-μέγαρα-η-συνέχεια-114527
Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στα Μέγαρα θα δοθεί η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League με τη Νίκη Βόλου να αντιμετωπίζει την ομάδα του Βύζαντα την Κυριακή στις 3 μ.μ., δύο εβδομάδες μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις του Κυπέλλου.

Οι κυανόλευκοι πήραν την πρόκριση αρχικά σε βάρος του Βατανιακού, ενώ την περασμένη Τρίτη ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Αναγέννησης Γιαννιτσών με σκόρερ τον Μπόζινταρ Τάντιτς.
Οι Βολιώτες με ανεβασμένη ψυχολογία έχοντας ξεπεράσει πλέον και την ίωση όπως ανέφερε ο προπονητής τους Περικλής Αμανατίδης έχουν ως μοναδικό στόχο να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα που γνώρισαν από την Καβάλα στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το κυριακάτικο θα είναι το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τη Νίκη Βόλου μετά τις αναμετρήσεις σε Βατάν και Νέο Μυλότοπο για το θεσμό του Κυπέλλου.
Όμως θα ακολουθήσουν μετά το παιχνίδι στα Μέγαρα δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με αντιπάλους τον Φωκικό και την Λάρισα στην 8η και την 9η αγωνιστική τις δύο επόμενες αγωνιστικές, ενώ εμβόλιμη θα είναι η 10η αγωνιστική με την Καλλιθέα να φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.
Χθες η προπόνηση διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό υπό καταρρακτώδη βροχή με το τεχνικό τιμ να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωρημένων ποδοσφαιριστών για την Κυριακάτικη αναμέτρηση. Μοναδικός απών ήταν ο Γιώργος Λαζαρίδης που λείπει με άδεια προκειμένου να τακτοποιήσει το θέμα της στράτευσής του.
Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Βύζαντα στα Μέγαρα, διαιτητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Γιαννουλάκης (Χανίων) και βοηθοί του οι Γεώργιος Δανέζης (Αθηνών) και Μιχαήλ Δόσης (Αθηνών) με τέταρτο τον κ. Άγγελο Ευαγγέλου (Αθηνών).

Τέλος, σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου κάνει γνωστό ότι καθήκοντα φροντιστή στο ποδοσφαιρικό τμήμα ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαπορφυρίου.

Σαμαράς: «Για το 3Χ3»

Για τις τρεις αναμετρήσεις που ακολουθούν και όχι μόνο μίλησε χθες στο επίσημο site της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ο αμυντικός των κυανόλευκων Δημήτρης Σαμαράς.
Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε ότι ο στόχος της Νίκης Βόλου στα επόμενα τρία ματς με Βύζαντα, Φωκικό και Λάρισα είναι οι τρεις νίκες χαρακτηρίζοντας τις δυο νίκες στο κύπελλο ως ψυχολογική ένεση για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα σχολίασε:
«Οι δύο νίκες στα παιχνίδια του Κυπέλλου και η πρόκριση που ήρθε ήταν μια ψυχολογική ένεση για εμάς μετά την ήττα από την Καβάλα και ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με νίκες και στο πρωτάθλημα και να έχουμε καλή απόδοση», τόνισε αρχικά.
Για τα παιχνίδια που ακολουθούν, υπογράμμισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βύζαντα και ακολουθούν δύο συνεχόμενα στην έδρα μας με Φωκικό και Λάρισα. Στόχος μας είναι στα επόμενα τρία ματς να κάνουμε το απόλυτο. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αλλά η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε τρεις νίκες, που θα μας διατηρήσουν ψηλά και ίσως μας φέρουν ξανά στην κορυφή. Η ήττα από την Καβάλα ήταν μια κακή παρένθεση και ήδη την έχουμε αφήσει πίσω. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρώτα απ’ όλα είναι το ματς στα Μέγαρα».
Για το πρωτάθλημα και την εξέλιξή του, εκτίμησε: «Πιστεύω ότι στο πρωτάθλημα θα πανηγυρίσει στο τέλος η ομάδα που θα δείξει σταθερότητα. Είναι πάρα πολλά τα ματς και είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για το ποιες ομάδες θα ξεχωρίσουν. Μπορεί κάποιες ομάδες να δείχνουν καλές τώρα, αλλά είναι ακόμα αρχή. Θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα».
Τέλος, για τον κόσμο της ομάδας, υπογράμμισε: «Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κάνουμε χαρούμενο. Πιστεύω ότι με την απόδοσή μας και τα αποτελέσματα θα φέρνουμε όλο και περισσότερο κόσμο κοντά μας».
Σήμερα η κλήρωση στο πρωτάθλημα Νέων

Σήμερα Παρασκευή (2/11) στις 12:00 το μεσημέρι θα διεξαχθεί στα γραφεία της Football League η κλήρωση του πρωταθλήματος Νέων. Πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος είναι η 10η Νοεμβρίου, ενώ θα διεξαχθεί όπως πέρυσι με δύο ομίλους όπως και πέρσι. Η ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12.00’ στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) θα διεξαχθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ».

Κάλεσμα του «Blue Club θύρα 3 Π. Ντοκούζης»

To «Blue Club θύρα 3 Π. Ντοκούζης» καλεί τον κόσμο της Νικάρας να συμπαρασταθεί στον κρίσιμο αγώνα μπάσκετ που δίνει η ομάδα μας αύριο Σάββατο 3/11 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας στις 17:00 με αντίπαλο την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ν. Κηφισιά. Παράλληλα διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας με τον Βύζαντα Μεγάρων. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι σήμερα το βράδυ στα γραφεία του συνδέσμου Μαιάνδρου 14. «Blue Club ΘΥΡΑ 3 Π.Ντοκούζης με την ΝΙΚΑΡΑ παντού».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου