ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Eκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο Διά βίου μάθησης στο δήμο Ρήγα Φεραίου

eκπαιδευτικά-προγράμματα-στο-κέντρο-δ-94471

Εκπαιδευτικά προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής εμβέλειας και τοπικής εμβέλειας θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Διά Βίου μάθησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Για τη φετινή περίοδο και ανάλογα με τη ζήτηση, μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα στους ακόλουθους τομείς:

  • Οικονομία – Επιχειρηματικότητα,
  • Ποιότητα Ζωής – Περιβάλλον,
  • Νέες Τεχνολογίες,
  • Γλώσσα και Επικοινωνία,
  • Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις,
  • Πολιτισμός και Τέχνη,
  • Προγράμματα Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων.

«Στις μέρες μας, μια σειρά από διεθνείς εξελίξεις στον οικονομικό, τεχνολογικό, κοινωνικό και πολιτισμικό τομέα καθιστά αναγκαία για ολοένα και περισσότερους ενηλίκους την απόκτηση ποικίλων γνώσεων και δεξιοτήτων, προσαρμοσμένων στις συντελούμενες αλλαγές μιας παγκοσμιοποιημένης οικονομίας. Μέλημά μας μέσα από τη λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου είναι να προσφέρουμε στους πολίτες/δημότες ευκαιρίες μάθησης, με στόχο την ανάπτυξη ικανότητας προσαρμογής στις συνθήκες αυτές, αλλά και την παράλληλη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους», αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου κος Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος, αρμόδιος για τα θέματα Παιδείας.

Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, οποία διατίθεται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρήγα Φεραίου, αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του site του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Απαραίτητη επίσης είναι και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε καθημερινά 9:00- 13:00 στο ΚΔΒΜ Δήμου Ρήγα Φεραίου (εντός ΚΕΠ-Ρήγα Φεραίου 64) Τηλ. 2425024290.Υπεύθ. Αντιδημαρχος: Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος τηλ. 6977663200. Υπεύθ. Εκπαίδευσης: Ζήση Αντιγόνη τηλ. 6977064213. email: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου