ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

«Στηρίζω το παιδί μου στη μάχη με το αλκοόλ», είπε η μητέρα που ξυλοκοπήθηκε από τον γιο της

στηρίζω-το-παιδί-μου-στη-μάχη-με-το-αλκ-908065

Εξουθενωμένη εμφανίστηκε η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον γιο της σε χωριό του δήμου Ρήγα Φεραίου

Ψυχικές διαταραχές, παραληρητικές ιδέες, κατάθλιψη, εκδήλωση βίας, είναι τα σοβαρά προβλήματα υγείας, που αντιμετωπίζει ένας 42χρονος από χωριό του δήμου Ρήγα Φεραίου, που χθες οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη για την επίθεση σε βάρος της μητέρας του, που φιλοξενεί τον ίδιο και την οικογένειά του σπίτι της.

Ο ίδιος δεν είπε κουβέντα στο δικαστήριο, όπου αναλύθηκαν όμως οι επιπτώσεις από τις διαταραγμένες οικογενειακές σχέσεις, τα οικονομικά προβλήματα, τη βίαιη συμπεριφορά και την κοινωνική απομόνωση.

Η 61χρονη μητέρα που δέχτηκε τη βαναυσότητα του παιδιού της, ζήτησε να μην συνεχιστεί η ποινική του δίωξη και να συνεχιστεί η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης. Το δικαστήριο έκρινε πως ο 42χρονος οφείλει να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης, ακόμα και εάν αυτό επιβάλλει ένταξή του σε κλειστό πρόγραμμα νοσηλείας και απομάκρυνσή του από το σπίτι.

Η μητέρα του καταβεβλημένη και εξουθενωμένη δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει το παιδί της με την υποστήριξή της και δεν δέχτηκε την απομάκρυνσή του από το σπίτι, ώστε να σταματήσουν τα ξεσπάσματα βίας.

«Θέλω να βοηθήσω το παιδί μου, έχει οικογένεια. Πρέπει να ξέρει πως όλοι τον στηρίζουμε», είπε και υπήρξε δέσμευση στο δικαστήριο για έναρξη θεραπευτικής διαδικασίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου