ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Την Τρίτη ο 3ος Διαδικτυακός Μαραθώνιος αγάπης και αλληλεγγύης στο Βελεστίνο

την-τρίτη-ο-3ος-διαδικτυακός-μαραθώνιο-891852

Οι κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου προσκαλούν στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης, πιστεύοντας στην κοινωνική ευαισθησία των πολιτών.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου από τις 19:00 έως και τις 20:30 θα γίνει ο 3ος Διαδικτυακός Μαραθώνιος αγάπης και αλληλεγγύης, όπου ο καθένας θα έχει την ευκαιρία , εφόσον το επιθυμεί, να δώσει τις ευχές του από τον επαγγελματικό του χώρο ή χώρο πολιτισμού.

Τρόποι επικοινωνίας με τις κοινωνικές δομές του δήμου Ρήγα Φεραίου:

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: 2425023794

«Τα Χριστούγεννα είναι η αφορμή να γιορτάσουμε με την πιο ευαίσθητη πλευρά μας! Βοήθησε απλά. Με όποιον τρόπο μπορείς, να προσφέρεις!!» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι κοινωνικές δομές θέλουν τον κόσμο αρωγό στην προσπάθεια τους για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με την ευχή να μη λείψει κανένα αγαθό από το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων.

Μπορείτε να βοηθήσετε στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέροντας με τρόφιμα μακράς διαρκείας (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα, δημητριακά, αλεύρι κ.λπ.), χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά. Η κάθε προσφορά είναι σημαντική για εμάς!

Διεύθυνση ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ : Ηρώων Πολυτεχνείου 4 Βελεστίνο

Ή καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό σε market και κρεοπωλεία της επιλογής σας. Σίγουρα μπορούμε όλοι να νιώσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων.

Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου