ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ενίσχυση Κοινωνικού Παντοπωλείου

ενίσχυση-κοινωνικού-παντοπωλείου-878853

Κάλεσμα σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, συλλόγους και τοπικούς φορείς απευθύνουν οι Κοινωνικές Δομές για την περίοδο των Χριστουγέννων

Με στόχο την περαιτέρω στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και γενικότερα των πολιτών, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη, απευθύνεται κάλεσμα, προκειμένου όσοι μπορούν και έχουν την απαιτούμενη οικονομική δυνατότητα να ενισχύσουν αυτές τις άγιες ημέρες το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, καλούν ιδιώτες, επιχειρήσεις, συλλόγους, αλλά και τοπικούς φορείς, προκειμένου, βάσει πάντα των δυνατοτήτων τους, να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα, όπως είναι μεταξύ άλλων τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής περιποίησης, ατομικής υγιεινής και απορρυπαντικά, ώστε να βοηθηθεί και ταυτόχρονα να ενισχυθεί κάθε νοικοκυριό, που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι ανάγκες, τις οποίες καλείται να καλύπτει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, αυξάνονται συνεχώς, ιδιαίτερα την τρέχουσα χρονική περίοδο, λόγω των συνεπειών, που προκαλούν διαρκώς τόσο η πανδημία του κορονοϊού, όσο και η οικονομική και κοινωνική κρίση, που πλήττουν τις ευάλωτες οικογένειες και τους μοναχικούς ανθρώπους.

Οπως σχετικά αναφέρεται σε ανακοίνωση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ρήγα Φεραίου, «σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, που ζούμε, πρέπει όλοι μας να επιδεικνύουμε έμπρακτα την ανθρώπινη πλευρά και την αλληλεγγύη μας και να στηρίζουμε όλους όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη. Αντιλαμβανόμαστε πως όλοι περνάμε δύσκολα, αλλά ας σκεφτούμε πως κάποιοι είναι σε πιο δυσχερή κατάσταση από εμάς. Ολοι μαζί γινόμαστε πιο δυνατοί. Υπενθυμίζουμε ότι τα παρεχόμενα είδη του Κοινωνικού Παντοπωλείου προέρχονται από δωρεές και χορηγίες και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του προγράμματος, με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζονται η ανωνυμία και ο σεβασμός της αξιοπρέπειάς τους.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρήγα Φεραίου, οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 4 στο Βελεστίνο, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 – 14:30» καταλήγουν στην ανακοίνωση οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου