ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Παραστάσεις από τη θεατρική ομάδα Δήμου Ρήγα Φεραίου

παραστάσεις-από-τη-θεατρική-ομάδα-δήμ-826255

Την κωμωδία των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Δήμου Ρήγα Φεραίου «Αειράνη».

Οι παραστάσεις ξεκίνησαν στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου την Κυριακή 27 Μαΐου, και θα συνεχιστούν το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουνίου στις 21.00.

Η θεατρική ομάδα του δήμου δραστηριοποιείται από το 2013 έως σήμερα με πολλές επιτυχημένες παραστάσεις στο ενεργητικό της. Το όνομα «ΑΕΙΡΑΝΗ» υιοθετήθηκε από την ομάδα τη φετινή χρονιά και σημαίνει «Πηγή που συνεχώς ρέει». Το συγκεκριμένο όνομα αναφέρεται στο 4ο φύλλο της Χάρτας του Ρήγα Βελεστινλή και συγκεκριμένα στην επιπεδογραφία του Βελεστίνου ως πηγάδι.

Ο Ρήγας έδινε μεγάλη σημασία στη δυναμική του θεάτρου, γνωρίζοντας τη μεγάλη παιδευτική του σημασία. Ο ίδιος έγραψε δύο θεατρικά έργα, τα «ΟΛΥΜΠΙΑ» και τη «Βοσκοπούλα των Άλπεων».

Την ομάδα απαρτίζουν οι κάτωθι: Νίκος Αλεξίου, Μπάμπης Αραμπατζής, Ντιάνα Λούις, Νίκος Μακρής, Δημήτρης Μπαντέκας, Ράνια Μπομπότη, Θανάσης Νέμτσας, Στάθης Πολίτης, Στεφανία Πολίτη, Γιώργος Σπανδώνης, Ηλίας Σπανδώνης, Νίκη Τσίτση, Γιώργος Τσιάρας, Παναγιώτα Νέμτσα και Τζένη Νταρνταγάνη.

«Ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή και ιδιαιτέρως τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Νασίκα, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, αρωγός και θερμός υποστηρικτής σε κάθε μας προσπάθεια. Με τη δική τους βοήθεια συνεχίζουμε την πορεία μας και από κοινού προσπαθούμε γι’ αυτή τη μικρή ανάσα γέλιου, που προσφέρουμε στον τόπο μας, έναν τόπο που αγαπάμε όλοι! Ευχαριστούμε επίσης όλον τον κόσμο που μας τιμά με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια. Είστε η δύναμή μας και ο λόγος που συνεχίζουμε», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου