ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ευαγγελία Χατζάκου: Πανελλήνια πρωτιά για το ΓΕΛ Βελεστίνου

ευαγγελία-χατζάκου-πανελλήνια-πρωτι-739480

Εισάγεται πανηγυρικά στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για την Ευαγγελία Χατζάκου το αποτέλεσμα των πανελλαδικών, καθώς εισάγεται πρώτη πανελλαδικά στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας με 19.075 μόρια. Αριστούχος απόφοιτη του ΓΕΛ Βελεστίνου, η Ευαγγελία ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, βλέποντας τους κόπους των προσπαθειών της να ανταμείβονται.

Απολύτως συνειδητή επιλογή για την πρώτη εισαχθείσα στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς, όπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, έχει ως πρότυπο τον πατέρα της, Νίκο Χατζάκο, ο οποίος είναι αστυνομικός και κατά συνέπεια από μικρή ηλικία ήθελε να ακολουθήσει την πορεία του.

«Από μικρή είχα μια εικόνα πώς είναι το επάγγελμα του αστυνομικού και πάντα ήθελα να το ακολουθήσω. Γενικά ήθελα πολλά χρόνια να μπω σε αυτό τον κλάδο και εύχομαι να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου» υπογραμμίζει.

Στόχος της Ευαγγελίας είναι να ασχοληθεί με την εγκληματολογία. «Ο τομέας της ψυχολογίας μού αρέσει πάρα πολύ και γενικότερα το όνειρό μου είναι να προσφέρω στην κοινωνία, να εξελίξω και τον εαυτό μου και τον κόσμο ταυτόχρονα» επισημαίνει.

Η πανελλήνια πρωτιά που απέσπασε είναι το αποτέλεσμα μεθοδικής προσπάθειας, με την ίδια να επισημαίνει ότι «πρέπει να αφοσιώνεσαι σε αυτό που κάνεις και να βάζεις προτεραιότητες, προκειμένου να επιτύχεις τον στόχο σου».

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου