ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Νέοι βανδαλισμοί στην πλατεία του Βελεστίνου [photos]

νέοι-βανδαλισμοί-στην-πλατεία-του-βελ-584595

Στόχος βανδαλιστών έγινε για πολλοστή φορά η πλατεία Δημοκρατίας, μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο, στο Βελεστίνο. Αγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε πολλά σημεία της πλατείας, ξηλώνοντας ξύλα από την περίφραξη της παιδικής χαράς, καταστρέφοντας παγκάκια, αφαιρώντας ολόκληρα κομμάτια από το ξύλινο δάπεδο που υπάρχει σε τμήμα της πλατείας.

Το γεγονός του νέου περιστατικού βανδαλισμού δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, με ανάρτησή του στην προσωπική τους σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό – όπως αναφέρει – στην ευαισθητοποίηση των δημοτών για την διαφύλαξη της δημοτικής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο κ. Νασίκας, που συνεοδεύεται από φωτογραφίες, γράφει:

«Για πολλοστή φορά εικόνες βανδαλισμού, εικόνες ντροπής, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, έμπροσθεν του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου. Για ακόμη μια φορά βρέθηκα στο δίλημμα αν θα έπρεπε να τις δημοσιοποιήσω. Η ανάρτησή μου στοχεύει στην γνωστοποίηση του θέματος και στην ευαισθητοποίηση των δημοτών για την διαφύλαξη της δημοτικής μας περιουσίας. Η καλύτερη αστυνόμευση ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ και απορρέει από αυτό που λέγεται ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Ως Δήμαρχος σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στην περιφρούρηση της Δημοτικής μας περιουσίας και να μεταλαμπαδεύσουμε στις νέες γενεές την αγάπη για τον Ιστορικό μας Δήμο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου