ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Διατροφική συμβουλευτική στις δημοτικές ενότητες από σήμερα 1η Ιουνίου

διατροφική-συμβουλευτική-στις-δημοτ-57705

Αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου ο κύκλος εκδηλώσεων για θέματα υγείας για την ενημέρωση των πολιτών στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η αρχή γίνεται με τη διατροφική συμβουλευτική. Οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους ειδικούς σε προσωπικό ραντεβού, γνωρίζοντας τον ρόλο της σωστής διατροφής στην υγεία, την ευεξία, καθώς και τη ρύθμιση ή αποφυγή νοσημάτων.

Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει στο Κέντρο Νεότητας Βελεστίνου αύριο Δευτέρα, μεθαύριο Τρίτη θα ακολουθήσει αντίστοιχη εκδήλωση στον Αγ. Γεώργιο στον χώρο της τοπικής κοινότητας και την Τετάρτη στον Ριζόμυλο επίσης στον χώρο της τοπικής Κοινότητας.

Επόμενος σταθμός την Πέμπτη 4 Ιουνίου θα είναι τα Κανάλια. Η εκδήλωση θα γίνει στον χώρο του «Βοήθεια στο Σπίτι» δίπλα από το περιφερειακό ιατρείο, ενώ την Παρασκευή 5 Ιουνίου θα γίνει δεύτερη εκδήλωση στο Βελεστίνο στο Κέντρο Υγείας και στο Κέντρο Κοινότητας.

Η δράση θα υλοποιηθεί από τους νέους επιστήμονες ειδικούς του Δήμου Ραφαηλία Καλαμπακιώτη διατροφολόγο – διαιτολόγο, Ελένη Μπαζούκη τελειόφοιτη τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας ΔΙ.ΠΑ.Ε. Θεσσαλονίκης, οι οποίες στηρίζουν ανάλογες δράσεις του ΚΕΠ Υγείας και την διαιτολόγο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής Χονδρογιάννη Νεοκλεία.

Για τη σωστή ροή και καλύτερη εξυπηρέτηση όλων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο 2425023794 για να κλείσουν ραντεβού για λιπομέτρηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου