ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αποκαταστάθηκαν τα ρέματα στον Αγιο Γεώργιο Φερών

αποκαταστάθηκαν-τα-ρέματα-στον-αγιο-γ-565356

Η μείζονα αντιπολίτευση Δήμου Ρήγα Φεραίου ασκεί δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή

Τη διαδικασία αποκατάστασης των χειμάρρων του Αγίου Γεωργίου κατέγραψε φωτογραφικά και με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, κάνοντας λόγο για «πλήρη δικαίωση για τη σωστή και υπεύθυνη αντιπολίτευση από μέρους μας, απέναντι σε μια ανεύθυνη και παραβατική δημοτική αρχή».

Στην ίδια γραπτή ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε «μια μέρα μόλις μετά τις καταγγελίες μας, για το μπάζωμα των ρεμάτων του Αγ. Γεωργίου». Οι σκαπτικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν «με εντολή προφανώς αυτών που είχαν δώσει και την εντολή προ ημερών, στους χειριστές του δήμου, να προβούν στο μπάζωμα των ρεμάτων, ώστε να έχουν πρόσβαση στα χωράφια τους, κι όλα αυτά σε πλήρη επίγνωση του Δημάρχου. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε κι από την σημερινή του παρουσία, στον τόπο της εκσκαφής» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της μείζονος μειοψηφίας.

Παράλληλα υπογραμμίζεται ότι «το ποινικό αδίκημα έχει ήδη τελεσθεί και είναι δουλειά της δικαιοσύνης που αυτεπάγγελτα επιλήφθηκε, για τα περαιτέρω. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ασκούμε όσο μπορούμε καλύτερα τα καθήκοντα ελέγχου της δημοτικής αρχής και οι πολίτες του Δήμου, θα είναι οι τελικοί κριτές μας. Το φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε, είναι αδιάψευστος μάρτυρας των στοιχείων που εκθέσαμε στην αναφορά μας. Οσο για το ποιός θα επιβαρυνθεί το κόστος των καυσίμων των μηχανημάτων του Δήμου που επί τέσσερις μέρες μπάζωναν καθώς και το κόστος της εκσκαφής, υπεύθυνη να απαντήσει είναι η δημοτική αρχή» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου