ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Δημ. Νασίκα η Αντωνία Χασιώτη

υποψήφια-δημοτική-σύμβουλος-με-τον-δη-525105

Με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Ρήγα Φεραίου και εκ νέου υποψηφίου Δημ. Νασίκα η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς Αντωνία Χασιώτη.

Σε δήλωσή της η Αντωνία Χασιώτη μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Στις εκλογές του 2003 τόλμησα για πρώτη φορά να συμμετέχω και να εκλεγώ αποδεικνύοντας πρώτα σε μένα την ίδια και στη συνέχεια στους συγχωριανούς μου ότι η αυτοδιοίκηση δεν έχει φύλο. Για τέσσερις συνεχόμενες θητείες (16 χρόνια) οι κάτοικοι του χωριού μου με τιμήσανε με την ψήφο τους και μου έδωσαν το δικαίωμα να συμμετάσχω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κάρλας ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού και στη συνέχεια στις επόμενες αυτοδιοικητικές αλλαγές ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Κερασιάς του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Δεν δίστασα ποτέ να τολμώ, να απαιτώ και να διεκδικώ για ένα καλύτερο αύριο για την εργασία των κατοίκων, την υγεία, την αντιμετώπιση των δύσκολων ακραίων καιρικών φαινομένων, καθώς και τη φροντίδα της καθημερινότητας με άπειρες ώρες προσωπικής ενασχόλησης και αγάπης για τον τόπο και τους συμπολίτες μου. Υπηρέτησα με συνέπεια χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς τις αρχές και τις θέσεις που πρεσβεύω. Προσωπικά, οικογενειακά, κοινωνικά, επαγγελματικά, αλλά και πολιτικά θεωρώ πως έχω πορευθεί μέχρι σήμερα με αξιοπρέπεια και στο μέτρο του δυνατού επιτυχώς.

Με όλες τις δυνάμεις μου προσπάθησα να προσφέρω στη τοπική κοινότητα και στο Δήμο γενικότερα τόσο στην ανάπτυξη όσο και στην ανάδειξη της ιστορίας του τόπου μου. Με τη βοήθεια σπουδαίων ανθρώπων καταφέραμε το χαρακτηρισμό του χωριού ως μαρτυρικό και την ένταξή του στο δίκτυο μαρτυρικών χωριών και πόλεων.

Ιεραρχώντας τις ανάγκες προτάθηκαν και υλοποιήθηκαν έργα σημαντικά όπως η αντικατάσταση της ύδρευσης, η επέκταση του γηπέδου, η συντήρηση των κοινοτικών χώρων, σχολείου, παιδικής χαράς κ.λπ., παρεμβάσεις για υλοποίηση των παράπλευρων έργων της Κάρλας, το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο Κερασιώτη και πλήθος έργων για την καθημερινότητα του χωριού. Επίσης εκπονήθηκαν δύο μελέτες που εξασφάλισαν εργασία στους δασεργάτες του χωριού, ενώ έγιναν πολλές εκδηλώσεις πολιτισμού για διάδοση της ιστορίας μας, καθώς και εκδηλώσεις για τους απόδημους Κερασιώτες. Σημαντικές εξάλλου ήταν οι πρωτοβουλίες στον τομέα της υγείας μέσω του ΚΕΠ υγείας, αλλά και μέσω του ΚΥ Βελεστίνου όπου εργάζομαι και φρόντισα να αξιοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα στον τομέα της πρόληψης.

Είναι γνωστό πως σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση καλούμαστε να αναδείξουμε τη δημοτική αρχή που θα συμπορευτεί μαζί μας, θα μας αφουγκραστεί στις δύσκολες μέρες που διανύουμε καθημερινά.

Εχοντας την ίδια επιθυμία να προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο, κατέρχομαι σ΄ έναν εκλογικό δημοκρατικό αγώνα ως υποψήφια πλέον δημοτική σύμβουλος του Δήμου Ρήγα Φεραίου με τον συνδυασμό «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» του Δημήτρη Νασίκα, με μόνο κίνητρο τη διάθεσή μου για προσφορά και εφόδιο την αποκτηθείσα εμπειρία μου από την πολυετή ενασχόληση με τα κοινά. Γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου σε όλους εσάς, τους δημότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, άλλωστε με πολλούς από εσάς μας συνδέουν κοινοί αγώνες και σίγουρα μοιραζόμαστε κοινές ελπίδες και οράματα για τον Δήμο μας.

Πιστεύω ότι χρειάζονται πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε κοινότητας ώστε να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα και δίκαια. Επίσης θεωρώ σημαντική την υιοθέτηση νέων νοοτροπιών με αναγεννητικές πρακτικές που θα δώσουν όραμα και στόχους που θα προσελκύσουν και θα εμπνεύσουν τους νέους για την ενασχόλησή τους με τα κοινά.

Ολοι μας αξίζουμε κάτι καλύτερο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου