ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Γλέντησαν με την ψυχή τους

γλέντησαν-με-την-ψυχή-τους-367762

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Μορφωτικού και Αθλητικού Συλλόγου Στεφανοβικείου «Αριστοτέλης» το βράδυ της Πέμπτης 20 Αυγούστου. Η κεντρική πλατεία του Στεφανοβικείου γέμισε ασφυκτικά, καθώςη προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αγγίζοντας περί τα 900 άτομα κάθε ηλικίας, που διασκέδασαν μέχρι το πρωί με τη μοναδική ορχήστρα του Βασίλη Σαλαγά.

Την εκδήλωση άνοιξαν χορευτικά οι μικροί χορευτές των δύο παιδικών τμημάτων του Συλλόγου Στεφανοβικείου «Αριστοτέλης» με παραδοσιακούς ρυθμούς της Θεσσαλίας, της ανατολικής και δυτικής Θράκης και των Μεγάρων, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Τα νέα παιδιά απέδειξαν ότι μέσα από την ένθερμη συμμετοχή τους στο Σύλλογο συνεχίζουν την παράδοση με ζήλο και υπερηφάνεια. Στον «Αριστοτέλη» λειτουργούν έξι τμήματα, που απαρτίζονται από δημότες του Στεφανοβικείου, ηλικίας επτά έως και εξήντα πέντε ετών, με δάσκαλο τον αγαπητό Στάθη Μανούσιο, ενώ, όπως επεσήμανε ο επί έξι ετών πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Βλάχος, το χορευτικό είναι το πιο δυνατό κομμάτι του Συλλόγου.

Εν συνεχεία, τη σκυτάλη επί σκηνής πήραν τα χορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών Συλλόγων του Διμηνίου και του Φύλλου Καρδίτσης που συγκίνησαν το κοινό τόσο με το πολιτιστικό ήθος τους όσο και με την αναβίωσησπάνιων χορευτικών παραδόσεων της Θεσσαλίας και των νησιωτικών περιοχών της χώρας. Στους εκπροσώπους των Συλλόγων απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα ως ένδειξη της φιλίας και της συνεργασίας τους με το Σύλλογο Στεφανοβικείου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Αριστοτέλης» Θανάσης Βλάχος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή τονίζοντας ότι «ο κόσμος είναι φορτισμένος και έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις για να διασκεδάσει και να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας».

ΕΛ. ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου