ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Ιππικός γύρος της Κάρλας [photos]

ιππικός-γύρος-της-κάρλας-photos-25092

Επιτυχία σημείωσε η Ιππική εξόρμηση άθλησης και αναψυχής που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 29 Απριλίου, με φόντο την περιοχή της Κάρλας και με συμμετοχή 50 αλόγων από την περιοχή της Μαγνησίας.

Την εξόρμηση διοργάνωσαν ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ο Σύλλογος Ελεύθερης Ιππασίας «Κένταυροι ΒΟΛΟΥ» και ο Φορέας Διαχείρισης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου – Βελεστίνου – Δέλτα Πηνειού, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής σε ιππείς και αμαξηλάτες.

Οι συμμετέχοντες διέσχισαν διαδρομή 15 χιλιομέτρων με φόντο το πράσινο τοπίο και τη λίμνη Κάρλα. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη κεντρική πλατεία του χωριού, οι ιππείς και οι αμαξηλάτες που συμμετείχαν, τερμάτισαν στον υπαίθριο χώρο κάτω από το Γυμνάσιο – Λύκειο Καναλίων, απ’ όπου δόθηκε η έναρξη.

«Ψυχή» της διοργάνωσης και του Συλλόγου «Κένταυροι ΒΟΛΟΥ» είναι ο Δημήτρης Τσούκας, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τα Κανάλια και είναι λάτρης των αλόγων, ο οποίος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «στόχος είναι η αναβίωση των ιππικών συναντήσεων με φόντο τη φύση».

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ιππείς απ’ όλο τον νομό Μαγνησίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έτσι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ιππική Συνάντηση στα Κανάλια Βόλου με περίπου 50 άλογα», υπογραμμίζει ο κ. Τσούκας, ο οποίος ευχαρίστησε, επίσης, όσους στήριξαν την προσπάθεια. «Αποδείξαμε πώς όλοι μαζί στη Μαγνησία, γύρω από το άθλημα αυτό, μπορούμε να πετύχουμε πολλά», τονίζει εκ μέρους των διοργανωτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου