ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Εικονική περιήγηση εν μέσω πανδημίας στο Κέντρο Πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής»

εικονική-περιήγηση-εν-μέσω-πανδημίας-121053

Εικονική περιήγηση εν μέσω πανδημίας στο Κέντρο Πολιτισμού «Ρήγας Βελεστινλής» προγραμματίζουν ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και οι κοινωνικές δομές του, εναρμονισμένοι στην κρίση του Covid – 19 και στο κλίμα των εορτών του Πάσχα με τη δράση «Παραμυθοακούσματα στο Κεφαλόβρυσο».

Στόχος να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ακούσουν ηλεκτρονικά παραμύθι με πρωταγωνιστή ποιον άλλο; Τον κορονοϊό. Οσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν μέσω επίκαιρου παραμυθιού διαδικτυακά πλέον μπορούν να περιηγηθούν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο: https: //youtu. be/42w6-9izDNQ και https://youtu.be/5FGYcE09D 8Q.

Το παραμύθι γράφτηκε από την ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας, Σοφία Κ. Μπαλαμώτη. Τη μουσική και το βίντεο επιμελήθηκε ο Σαλαγάς Κώστας μουσικός των Κ.Δ.Α.Π., μέλος της διευρυμένης δομής του «Βοήθεια στο Σπίτι». Προγραμματίζονται και άλλες ηλεκτρονικές δράσεις για ενήλικες και παιδιά με παραμύθια και εργαστήρια μέσω τηλεδιασκέψεων.

Η δράση αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Κέντρου Κοινότητας και των στελεχών του (Μπαλαμώτη Σοφία και Μπακάλη Μαρία) με τις κοινωνικές δομές του Δήμου και τη συντονίστρια κοινωνικής προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας Χασιώτη Αντωνία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου