ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αιτήσεις για θέσεις κοινωφελούς εργασίας

αιτήσεις-για-θέσεις-κοινωφελούς-εργα-102296

Εως την Παρασκευή 18 Μαρτίου η προθεσμία για τους ενδιαφερόμενους

Αντίστροφη μέτρηση για την εκπνοή της προθεσμίας που έχει δοθεί σε όσους ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στο νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους δήμους και άλλες υπηρεσίες.

Ο δήμος σε ανακοίνωσή του προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εγκαίρως τα δικαιολογητικά τους.

Οι θέσεις αφορούν 8μηνη απασχόληση, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι θέσεις άνοιξαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» με τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης από τον ΟΑΕΔ και την ανάρτησή της στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού (www.oaed.gr).

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στο Μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση.

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr (https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/programmata-koinophelous-kharaktera).

Η προκήρυξη του ΟΑΕΔ και όλα τα σχετικά έγγραφα είναι στις εξής διεύθυνση: https://www.oaed.gr/proghramma-koinofelous-xaraktira-ghia-25000-atoma-se-dimoys-perifereies-kentra-koinonikis-pronoias-perifereiwn-kkppsinafis-foris-ypiresies-ypoyrghion-kai-allon-foreon.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου