ΤΟΠΙΚΑ

«Διαλύονται οι υπηρεσίες»

διαλύονται-οι-υπηρεσίες-95422

Καταγγελίες Θάλειας Στάχτου με φόντο τις νέες μετακινήσεις οκτώ προϊσταμένων

Μία τουλάχιστον παράνομη μετακίνηση προϊσταμένου από μία υπηρεσία του Δήμου σε άλλη, κατήγγειλε χθες η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Θάλεια Στάχτου, με αφορμή τις οκτώ νέες μετακινήσεις που αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την περασμένη Παρασκευή

. Σύμφωνα με την ίδια, οι μετακινήσεις προϊσταμένων, αλλά και εργαζομένων από τη μία υπηρεσία του Δήμου Βόλου σε άλλη, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. «Οι μετακινήσεις είναι υπερβολικά πολλές», ανέφερε η κ. Στάχτου, επαναλαμβάνοντας τα περί «εκφοβισμού υπαλλήλων» και «διάλυσης υπηρεσιών με στόχο την ιδιωτικοποίησή τους».

«Μέχρι να προσαρμοστεί ένας προϊστάμενος στο νέο πόστο, αλλάζει και πάλι και έρχεται άλλος», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας για «άπειρες μετακινήσεις» σε επίπεδο Δήμου Βόλου από την αρχή της θητείας της νέας δημοτικής αρχής.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την τελευταία απόφαση και για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών, η κ. Ευθαλία Στάχτου τοποθετείται στη θέση της Προϊσταμένης του Τμήματος Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Νικόλαος Μαγγίτσης, στη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος του Πολυδύναμου Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Πρασίνου, Συντήρησης Υποδομών και Κοιμητηρίου Δημοτικής Ενότητας Αγριάς της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, η Αικατερίνη Παυλίδου στη θέση της Προϊσταμένης του Τμήματος Αποθήκης της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, ο Κωνσταντίνος Τατάκος στη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Αποτελεσματικότητας και Ποιότητας της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Νέων Τεχνολογιών, ο Αλέξανδρος Μεταφτσής στη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Οικονομικών Θεμάτων Δημοτικής ενότητας Νέας Ιωνίας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, ο Θεμιστοκλής Γώγος στη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Φωτεινής Σηματοδότησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, ο Αναστάσιος Πετρόπουλος στη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και η Φιλίτσα Θεοδώρου στη θέση της Προϊσταμένης του Τμήματος Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου