ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος στην Αγχίαλο για τον θάνατο απόστρατου – Εκανε εργασίες στο σπίτι και κατέρρευσε

θρήνος-στην-αγχίαλο-για-τον-θάνατο-από-909534

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα και ένας φίλος του 53χρονου απόστρατου της Πολεμικής Αεροπορίας – Τον είδαν να σωριάζεται νεκρός μέσα σε δευτερόλεπτα

Ανείπωτο θρήνο και μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει στη Νέα Αγχίαλο, καθώς επίσης στην Πολεμική Αεροπορία, ο απροσδόκητος και πρόωρος θάνατος του Ευστάθιου Τσιάκαλου, απόστρατου αεροπόρου, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 53 χρόνων μπροστά στα μάτια της μητέρας του και ενός φίλου του.

Ο άτυχος άνδρας έκανε εργασίες στο σπίτι του στη Νέα Αγχίαλο. Μάλιστα είχε φωνάξει και έναν φίλο του για να τον βοηθήσει. Τίποτα δεν μαρτυρούσε το κακό που θα ακολουθούσε. Ο 53χρονος έδειχνε μία χαρά. Δεν παραπονέθηκε ότι δεν αισθάνεται καλά. Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα. Σοκαρισμένοι η μητέρα του και ο φίλος του έσπευσαν στο πλευρό του για να τον βοηθήσουν. Η μητέρα του άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο 53χρονος δεν ανταποκρινόταν. Ενημερώθηκε το 166, αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σπίτι του, όμως, δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Αποσβολωμένοι η μητέρα του και ο φίλος του «πάγωσαν». Ηταν σε κατάσταση σοκ. Λίγα λεπτά νωρίτερα μιλούσαν και έπειτα θρήνος, βουβαμάρα και οδύνη.

Για τον αιφνίδιο θάνατο του 53χρονου ενημερώθηκε επίσης η Αστυνομία. Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και διατάχθηκε νεκροψία- νεκροτομή, η οποία έγινε χθες το μεσημέρι στη Λάρισα. Σύμφωνα με το πόρισμα ο 53χρονος «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς.

Καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ήταν εκπαιδευτής σκύλων στην Πολεμική Αεροπορία. Υπηρετούσε στην 111 Πτέρυγα Μάχης, μέχρι πριν από λίγα χρόνια που συνταξιοδοτήθηκε. Δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια. Διέμενε στη Νέα Αγχίαλο μαζί με τη μητέρα του. Πριν από έναν χρόνο είχε πεθάνει και ο πατέρας του.

Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Νέας Αγχιάλου, αλλά και στην Πολεμική Αεροπορία. Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του και όσοι τον γνώριζαν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Ραφαήλ, στη Νέα Αγχίαλο.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου