ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά του Εσταυρωμένου σε πολύτεκνες οικογένειες

προσφορά-του-εσταυρωμένου-σε-πολύτεκ-908167

Μετά από επικοινωνία με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων των Πολυτέκνων» ο Εσταυρωμένος έδωσε 158 χαρτοκιβώτια με παιδικά ενδύματα και υποδήματα

Μετά από επικοινωνία με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων των Πολυτέκνων» (Π.Ε.ΦΙ.Π.), το Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) πραγματοποίησε μία ακόμη μεγάλη ανθρωπιστική αποστολή του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» με σκοπό την ενίσχυση των πολυτέκνων οικογενειών της πατρίδας μας.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, δύο συνεργάτες-εθελοντές του «Ε» ταξίδευσαν και μετέφεραν στην Αθήνα, την έδρα της Π.Ε.ΦΙ.Π., 158 χαρτοκιβώτια με παιδικά ενδύματα και υποδήματα.

Την έμπρακτη αγάπη της Τοπικής μας Εκκλησίας παρέλαβαν αρμόδιοι συνεργάτες του Π.Ε.ΦΙ.Π., οι οποίοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες τους προς το Δ.Σ. και τους εθελοντές-συνεργάτες, οι οποίοι κοπίασαν για να συσκευάσουν το μεγάλο αυτό όγκο των παιδικών ενδυμάτων.

Με τον τρόπο αυτό, ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» εκδηλώνει διαρκώς το ενδιαφέρον του: σε πρόσωπα, σε οικογένειες, σε ιδρύματα, σε νοσοκομεία, σε σχολεία, σε φυλακές και κρατητήρια, σε δομές φιλοξενίας προσφύγων κ.α. Σκοπός του Συλλόγου είναι και θα παραμείνει η ενίσχυση του αναξιοπαθούντος, του κάθε άλλου, που έχει άμεση ανάγκη από την έμπρακτη αγάπη της τοπικής μας κοινωνίας και Εκκλησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου