ΤΟΠΙΚΑ

Συγκλονισμένοι για τον θάνατο του Βασίλη Κανάβα – Σήμερα η κηδεία του

συγκλονισμένοι-για-τον-θάνατο-του-βασ-905982

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία μετά την είδηση του αδόκητου χαμού του Βασίλη Κανάβα. Ο πρώην γενικός γραμματέας της ΕΠΣΘ και πρόεδρος της ΑΕ Μακρινίτσας, έφυγε το περασμένο Σάββατο από τη ζωή και σήμερα Τρίτη, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μακρινίτσα, στις 10:30 π.μ., φίλοι και συγγενείς θα τον συνοδεύσουν στο τελευταίο αντίο.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν:

-Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ένωσης, Βασιλείου Κανάβα, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος»

-Ο ΑΣ Μακρινίτσας: «Πρώην συμπαίκτες, φίλοι, διοικούντες και ποδοσφαιριστές του συλλόγου σήμερα Τρίτη στις 10:30 στον ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου για το ύστατο χαίρε στον φίλο, «αδελφό», συμπαίκτη, μαχητή και ιδρυτή της ομάδας μας Αθλητική Ένωση Μακρινίτσας «ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΝΑΒΑ».

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ».

-Η Αγία Παρασκευή: «Η σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του Βασίλη Κανάβα. Ο Βασίλης από τη πρώτη μέρα λειτουργίας της Αγίας Παρασκευής, ήταν στο γήπεδο, δίπλα μας, ως φίλος, άνθρωπος και δάσκαλος.

Ο γιος του Άκης, ήταν από τα πρώτα παιδιά που γράφτηκαν στη σχολή μας, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Κουράγιο στους οικείους του και την οικογένεια του».

-Ο ΑΟ Σκιάθου: «Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Βασίλης Κανάβας. Ο αποθανών ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στον όμιλο μας για δέκα χρόνια από τα τέλη της δεκαετίας ’80 ως τα μέσα του ’90.

Υπήρξε εξαίρετος εκπαιδευτικός, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μακρινίτσας καθώς επίσης και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο χαμό του εκλιπόντος στους οικείους του κι εύχεται να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου