ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοκίνητο κατέληξε σε τζαμαρία πιτσαρίας στη Μακρυρράχη

αυτοκίνητο-κατέληξε-σε-τζαμαρία-πιτσ-906406

Προκαταρκτική διέταξε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια τροχαίου ατυχήματος στη Μακρυρράχη.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή το απόγευμα ένας 53χρονος Βολιώτης συνελήφθη, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε κατέληξε σε πιτσαρία που λειτουργεί στο χωριό, σπάζοντας τη τζαμαρία του οικήματος.

Ο 53χρονος συνελήφθη, διότι όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο μέθης με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου, βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 1,25 mg/lt εκπνεόμενου αέρα κατά την πρώτη μέτρηση και 1,18 mg/lt κατά τη δεύτερη μέτρηση.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για να διευκρινιστούν ζητήματα όπως, αν η πιτσαρία ήταν ανοιχτή και αν υπήρχε κόσμος μέσα που κινδύνεψε, για να αποφασιστεί αν θα του ασκηθεί δίωξη για κίνδυνο ανθρώπων (είναι αδίκημα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείο) ή πραγμάτων (του Μονομελούς).

Ο οδηγός παραδέχτηκε ότι είχε πιεί και απασχολεί για πρώτη φορά τις αρχές, ενώ αφέθηκε ελεύθερος και από το αποτέλεσμα της

προκαταρκτικής, που ανατέθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζαγοράς, θα εξαρτηθεί σε ποιο δικαστήριο θα οριστεί δικάσιμος σε βάρος του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου