ΤΟΠΙΚΑ

Εκπαιδευτική επίσκεψη των ηλεκτρολόγων στην Olympia Electronics

εκπαιδευτική-επίσκεψη-των-ηλεκτρολό-906243

Με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 η εκπαιδευτική εκδρομή του ΣΕΗΜ στις εγκαταστάσεις της Olympia Electronics στην Κατερίνη, της ηγέτιδας εταιρίας στην ελληνική βιομηχανία συστημάτων ασφάλειας.

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας υποδέχτηκαν τους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες του Συνδέσμου της Μαγνησίας και τους ενημέρωσαν διεξοδικά για όλα τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες αιχμής που παράγει η συνεχώς εξελισσόμενη Olympia Electronics (φωτισμός ασφαλείας, συστήματα πυρανίχνευσης κτλ). Με εξαγωγές σε περισσότερες από 73 πλέον χώρες σε ολόκληρη την υφήλιο, η ελληνική αυτή εταιρεία αποτελεί ένα κόσμημα του κλάδου και ένα ισχυρό, ανταγωνιστικό και αξιόπιστο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία Ηλεκτρολόγου  .

Την αποστολή των Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Μαγνησίας πλαισίωσαν οι εκπαιδευόμενοι στις Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας (ΕΠΑ.Σ.) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α. πρώην ΟΑΕΔ) του τμήματος των Ηλεκτρολόγων, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον καθηγητή κ. Δεληγιάννη Νικόλαο, πρώην μέλος και διαχρονικό επιστημονικό σύμβουλο του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ του ΣΕΗΜ ευχαριστούν θερμά τους κυρίους Λακασά και Αρβανιτίδη, ιδιοκτήτες της Olympia Electronics για τη θερμή φιλοξενία, αλλά και τους κ.κ. Κομπατσιάρη Αντώνιο Υπεύθυνο Τεχνικής Υποστήριξης,  Λαμπριανίδη Γεώργιο Μηχανικό Πωλήσεων Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Σποράδων, Νησιών Βορείου Αιγαίου & Ιονίου Αρβανιτίδη Νικόλαο Μηχανικό Πωλήσεων Θεσ/κης και Κρήτης, για τις τεχνικές γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία που μετέφεραν στους συμμετέχοντες ηλεκτρολόγους και μαθητές. Σύνδεσμος και εταιρία ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη κοινή εκπαιδευτική δράση!!!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου