ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγύρεις του Αγίου Γεωργίου στη Μαγνησία

πανηγύρεις-του-αγίου-γεωργίου-στη-μαγ-905689

Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου εορτάζει η Εκκλησία μεθαύριο Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου.

Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Βόλου. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα ομιλήσει. Ο Μέγας Εσπερινός θα μεταδοθεί απευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό Αstra, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Σωτηρίτσας Αγιάς. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμ. Αθανάσιος Παραβάντσος Ιεροκήρυξ, ο οποίος θα ομιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Αγριάς. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα ομιλήσει. Η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί απευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό Αstra, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κάτω Λεχωνίων. Αύριο παραμονή της εορτής, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Καλλινίκου Γεωργακοπούλου, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Μικροθηβών. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Κοντακτσής, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Φερρών. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Αμφιλοχίου Μήλτου, Γραμματέως της Ιεράς Μητροπόλεως, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Μηλεών. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νηλείας. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Αποστόλου Ντόκου, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κεραμιδίου. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του π. Ιωάννου Ντίνου, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γλαφυρών. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κυνηγών. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του π. Μιχαήλ Τσούτσα, ο οποίος θα μιλήσει.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κοκκίνας. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Παναγιώτη Κολοφωτιά, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κουκουράβας. Αύριο παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου