ΤΟΠΙΚΑ

Με καλό καιρό η Ανάσταση και το ψήσιμο του οβελία

με-καλό-καιρό-η-ανάσταση-και-το-ψήσιμο-τ-905669

Σε ανοδική πορεία η θερμοκρασία, θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου

Ανοιξιάτικος καιρός θα επικρατήσει σήμερα Μεγάλο Σάββατο, αύριο Κυριακή του Πάσχα και τις επόμενες μέρες στη Μαγνησία, με ηλιοφάνεια και την θερμοκρασία σε ανοδική πορεία, φτάνοντας μέχρι τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Σταθεροποιούνται οι καιρικές συνθήκες μετά την αστάθεια των προηγούμενων ημερών, με την άνοιξη να κυριαρχεί στη Μαγνησία, ευνοώντας το ψήσιμο του οβελία και τις εξορμήσεις αναψυχής.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θεοφάνη Τακούδη, υπεύθυνο του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», αίθριος καιρός αναμένεται να επικρατήσει και σήμερα στη Μαγνησία, με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» μέχρι τους 25 βαθμούς Κελσίου στον Βόλο. Ασθενείς οι άνεμοι, με τις ελάχιστες τιμές της θερμοκρασίας στους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

«Αραιή συννεφιά θα επικρατήσει σχεδόν όλη τη μέρα, με την θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα και την μέρα να είναι ζεστή» υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Τακούδης, αναφερόμενος στην αυριανή, Κυριακή του Πάσχα.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν και τις επόμενες μέρες, καθώς δεν διαφαίνεται μεταβολή του καιρού, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη της Διακαινησίμου, με την θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου