ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πράσινο beach bar στον παραδεισένιο Τσουγκριά στη Σκιάθο

πράσινο-beach-bar-στον-παραδεισένιο-τσουγκρι-901179

Το La Isla γίνεται το πρώτο beach bar παγκοσμίως που ενσωματώνει και χρησιμοποιεί την καθαρή ενέργεια στην λειτουργία του

Μια εξαιρετική, όσο και πρωτοποριακή, πρωτοβουλία, με ευεργετικές περιβαλλοντικές και οικονομικές προεκτάσεις , του επιχειρηματία κ. Νίκου Μπέου φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ελληνικού, ευρωπαϊκού και παγκοσμίου το νησάκι του Τσουγκριά και ευρύτερα την Σκιάθο.

Κι αυτό γιατί το γνωστό πια σε όλους beach bar «La Isla» που ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του τη φετινή σεζόν προσφέροντας τις άψογες υπηρεσίες του στους επισκέπτες που το προτιμούν με ενθουσιασμό, είναι πλέον ενεργειακά αυτόνομο, χρησιμοποιώντας την καθαρή πράσινη ενέργεια που φέρνει η χρήση της τεχνολογίας των φωτοβολταϊκών, διασφαλίζοντας έτσι την προστασία του περιβάλλοντος, που άλλωστε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του ήταν πρωταρχικός στόχος, αλλά και συμβάλλοντας στην προσπάθεια για ενεργειακή εξοικονόμηση πόρων σε μια περίοδο παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ιδιαίτερα στον συγκεκριμένο τομέα.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που ανοίγει δρόμους στο συγκεκριμένο επιχειρηματικό τομέα αφού είναι το πρώτο beach bar παγκοσμίως που ενσωματώνει και χρησιμοποιεί την καθαρή πράσινη ενέργεια στην λειτουργία του και προς τούτο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο κ. Νίκο Μπέο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου