ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται η διανομή καυσόξυλων σε ευάλωτες οικογένειες

συνεχίζεται-η-διανομή-καυσόξυλων-σε-ε-900519

Συνεχίζει ακάθεκτο το έργο της η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας που πέρα της συμβολής της σε έκτακτα περιστατικά, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθάει τους συμπολίτες να ανταπεξέλθουν στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Πριν από λίγους μήνες είχαν γίνει μεγάλες προσπάθειες από εθελοντές της Λέσχης να μοιραστούν καυσόξυλα σε ευάλωτες οικογένειες. Ενας «θεσμός» που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει, δυστυχώς, όλο και περισσότερους ενδιαφερόμενους. Ο Βασίλης Ηλιόπουλος, μέλος επί σειρά δεκαετιών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, είχε αναφέρει ότι οι οικογένειες που χρειάζονται πρώτες ύλες για τη θέρμανσή τους έχουν αυξηθεί σημαντικά φέτος και ότι οι ίδιοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μοιραστούν τα υπάρχοντα ξύλα ακριβοδίκαια.

Ακόμη και σήμερα, στα μέσα του χειμώνα, η διανομή των καυσόξυλων συνεχίζεται. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, με άδεια από την Δήμο Βόλου και τις αρμόδιες υπηρεσίες, κλήθηκαν να κόψουν και να απομακρύνουν άρρωστα και ξερά δέντρα από τον λόφο της Γορίτσας. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Ηλιόπουλος και αυτά τα ξύλα θα μοιραστούν σε συμπολίτες που τα έχουν ανάγκη.

«Τα άρρωστα και ξερά δένδρα από το δάσος της Γορίτσας οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων αρχίσαμε να κόβουμε και να απομακρύνουμε για να μειωθεί η εξάπλωση της ασθενείας και να μοιράσουμε και τα ξύλα στους συμπολίτες που τα έχουν Ανάγκη, σε συνεργασία με Υπηρεσία Πρασίνου Δ Βόλου, Διεύθυνση Δασών και Δασαρχείο Βόλου» επισημαίνει στην ανάρτησή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου